logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C60 – niebieski ekran po flashowaniu v26 SST 5.38, brak reakcji po TP

facjata 04 Kwi 2006 16:07 864 4
REKLAMA
  • #1 2492306
    facjata
    Poziom 11  
    mam takie pytanko walnał mi c60 na poczatku sie uruchamiał (zapalił sie zrobił bzyk i8padł) zrobiłłem ciecie tp i wgrałem flasha v26 sst 5.38 nmormaln ie sie uruchomił naładowałem baterie na full i zostawiłem go właczonego po dniu patrze ze jest wyłaczony prubuje go właczyc i to samo co wczesniej niebieski ekranik chciałem wgrac mu nowego flesha ale podczas wgrywania wywaliło mi bład i wyłaczyłem program odłaczyłem fona chciałem go uruchomic a on nic nawet sie nie zaswiecił teraz jak go podłaczam do frei10 czy do sst 5.38 nie reaguje na nic nawet na słuchawke da sie jeszcze cos z tym zrobic bo nie wiem czy mam jusz szukowac kase na nowego fona z gory dzieki :|
  • REKLAMA
  • #2 2492428
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2088
    Proponuje udać się do kogoś kto dysponuje martechem, słuchawka jest do postawienia na 99%.
    pozdr
  • REKLAMA
  • #3 2492456
    xxlrally
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    dokładnie martechem można to postawić bez problemu robiłem takich siemensów już gdzieś ze 30 najpierw wgrać fuul flasha później eeprom później imei repai i na koncu simlocka telefon będzie ok czasem trzeba poprawić kontrast bo jest niebieskie lcd
  • REKLAMA
  • #4 2492540
    facjata
    Poziom 11  
    a da sie to w jakis inny sposób zrobic bo u mnie raczej nikt nie ma tego a z tego co sie orientuje to troszku kosztuje (sprzet):cry:
  • #5 2494896
    xxlrally
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    słyszałem że są jakieś fleshe naprawcze pod freje ale dokładnie nie wiem bo z tego nie korzystałem ale gdzie to czytałem na forum
REKLAMA