Wiem ze post ten sie powtarzal ale przejzalem wszystkie znalezione przezemnie wczesniej napisane posty. niestety w zadnym z nich nie znalazlem rozwiazania mojego problemu. Problemem jest (tak jak w temacie) zmiana tapety pulpitu. Zlapalem trojanka ktory narobil troche szkod, w tym wlasnie zablokowal mozliwosc zmiany tapety ( czarny ekran z napisem w dolnym prawym rogu ''Your computer is in Danger'' caly napis pokazany na obrazku ktory zamieszczam pinizej), we wlasciwoscach ekranu ( pole zmiany tapety jest nieaktywne). Zmiana wpisu w rejestrze w kluczu HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop niedaje zadnych efektow. Jezeli ktos moglby mi w jakikolwiek sposob pomoc bede bardzo wdzieczny. Aha wirusa juz niemam, wszystkie pliki zainfekowane usuniete, log tez jest czysty, dodatkowo wirus wylaczyl mi mozliwosc wlaczenia Menadzera zadan. To glowne problemy jakie dotychczas zauwazylem, z menadzerem sobie poradzilem i pobralem z sieci program, zostala tylko zmiana tapety.
Sorki za brak polskich znakow ale brak ich na komputerze na ktorym pisalem post.
Sorki za brak polskich znakow ale brak ich na komputerze na ktorym pisalem post.