logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skonfigurować Shareaza na łączu radiowym z D-Link DWL-2000AP+?

Andiv 13 Kwi 2006 11:36 1025 2
REKLAMA
  • #1 2522892
    Andiv
    Poziom 32  
    Ocena: 451
    Witam, mam problem z programami p2p. Skupię sie tu na shareazie.Zainstalowałem go, noi nie wiem jak go zkonfigurować. Moje łącze to radiówka, 50kb w przypływie dobroci :D Niestety w mojej okolcy inne mozliwości odpadają :( I teraz moje pytanie jak mam skonfigurować ten programik, jaki port i co mam zrobic żeby się łączył :?: Czy mamza wolne łacze :?: Mam antywirusa avast! ale nie sądze żeby to on był przyczyną probleów. Antena yagi nie jest podłączona do karty wifi w komputerze, tylko do access pinta DLink DWL-2000AP+ a z tamtąd dopiero skrętką (kablem sieiowym) do zwykłaj karty ethernet w kompie. Przeszukałem tematy o tym, ale odpowiedzi nie znalazłem. Czy ktoś mógłby mi to w miarę łopatologicznie wytłumaczyć ? Dodam jezcze że przez to łącze nie chce ściągać jakichś ciężkich, super jakościowych filmów tylko od casu do czasu kilka empetrójek. Pozdro

Moderowany przez jankolo:

Czy kolega nie przesadza z niechlujstwem?

• REKLAMA
  • #2 2523437
    volter
    Poziom 19  
    Ocena: 10
    A próbowałeś konfigurowac automatycznie? Tzn. Konfigurator przeprowadza cię krok po kroku po konfiguracji i nie powinno być z tym problemu.
  • #3 2523615
    Andiv
    Poziom 32  
    Ocena: 451
    Tak, konfigurator włącza się przy każdej konfiguracji, nic to ne pomogło, w pasku pisze łączenie i nic. Być może jest to spowodowane, przez administratora sieci. Jaki port mam wpisać aby ominąć jego ewentualną blokade?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Za błędy przepraszam, <wow> ile się ich nazbierało :D
REKLAMA