Witam
Mam
-skystar2
-tuner
-twin
-single
-diseq
1) z twina(HB) kabel do diseq z singla(astra) kabel do diseq i to wszystko jednym kablem do skystar
2) z twina(hb) kabel do tunera
Jak ustawic teraz diseq?
Antene mam ustawioną, łapie astre i hotbird, pozniej podlaczylem diseq... w skystar pokazuje mi ze jest sygnal na astrze i na hotbirdzie ale jak klikam na jakis program w ProgDVB to sygnał robi sie na czerwono:( jak cos mieszam to gasnie mi tez hotbird na tym zewnętrznym tunerze. Moze mi ktos w miare jasno opisac jak to trzeba skonfigurowac?
z gory wielkie dzieki!!
Pozdrawiam
co nieco sie zmieniło, jak dałem w progdvb minidiseq i w setup4pc astre to zadziałała mi astra
ale dalej cos tego nei łapie. W setup4pc tez trzeba zmieniac cos z diseq?
kolejna zmiana
juz mi astra i hb na skystar chodzi ale jak odpale hb na skystar to nie ma obrazu na drugim tunerze:) pod ktory jest podpiety drugi kabel z hb
Mam
-skystar2
-tuner
-twin
-single
-diseq
1) z twina(HB) kabel do diseq z singla(astra) kabel do diseq i to wszystko jednym kablem do skystar
2) z twina(hb) kabel do tunera
Jak ustawic teraz diseq?
z gory wielkie dzieki!!
Pozdrawiam
co nieco sie zmieniło, jak dałem w progdvb minidiseq i w setup4pc astre to zadziałała mi astra
kolejna zmiana
juz mi astra i hb na skystar chodzi ale jak odpale hb na skystar to nie ma obrazu na drugim tunerze:) pod ktory jest podpiety drugi kabel z hb