logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak to wydrukować? Zamiast obrazka drukuje się puste miejsce.

simonn 20 Kwi 2006 08:06 1663 5
REKLAMA
  • #1 2546311
    simonn
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    W załączniku jest plik Worda z jedną stroną. Jest na niej tekst oraz screen ekranu (coś jakby zdjęcie, obrazek) i nie moge tego wydrukować! Sam tekst sei tylko wydrukuje a zamiast tego obrazka jest puste miejsce :cry:
    Nie mogłem zmienić tej prowizji bo ustawiła sie automatycznie, ale wynagodze punktami każdego

pozdrawiam:cry:
    Załączniki:
    • jak to wydrukwać.doc (447 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2546394
    ABLublin
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 447
    zobacz to było źle zrobione zdjęcie
    Załączniki:
    • jak_to_wydrukwa__1975.doc (113.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2546415
    ave_cezar
    Poziom 14  
    Witam

Ściągnąłem Twój plik jednak nie mogłem sprawdzić doświadczalnie tego o czym pisze. Jednak polecam spróbować - u mnie wszystkie obrazki drukują się bez problemu. W Wordzie wejdź do menu:

Narzędzia -> Opcje -> Zakładka Drukowanie -> Zaznacz opcję obiekty rysunkowe

Niestety jeśli to Ci nie pomoże to ja więcej pomysłów nie mam
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2546547
    rys57
    Moderator
    Ocena: 436
    Druk bez problemu. WinXPprof. drukarka HP LJ 4100
    Problem jest sprzętowy. Wypróbuj inne obrazki, wydruki np z PDF.
    :arrow: ABLublin, Twoja wersja zdjęcia jest jakościowo nie do przyjęcia. Pozdrawiam R.
  • #6 2550465
    simonn
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    drukowałem to u kolegi na drukarce HP nie pamiętam jaki numer (cztery cyfry), okazało się że brakowało nie jednego rysunku tylko kilka rys. na kilku stronach - szok! :evil: Ale poszedłem do takiego sklepu "ksero" i tam narmalnie się wydrukowały te strony z rysunkami. Ja mam drukarkę Lexmark 2030 i zamówiłem tusz, jak mi przyślą to napełnie kartridże i zobacze czy na mojej się wydrukuje.
REKLAMA