logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofon wydaje dziwne dźwięki nawet po wyciszeniu

ziomek15 21 Kwi 2006 15:19 2870 5
REKLAMA
  • #1 2551186
    ziomek15
    Poziom 2  
    Witam
    Mam pewien problem z mikrofonem , strasznie "pierdzi" mimo iż mam ustawione "wyciszenie" Mikrofonu w ustawienach audio. Dodam terz że poprosiłem kolege żeby sprawdził czy u niego działać będzie mój mikrofon i działał bez żadnego "pierdzenia".Proszę o Pomoc :|
  • REKLAMA
  • #2 2551265
    kriss51
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 480
    czy to mikrofon dynamiczny i czy podlaczasz go do miksera,bo nic nie napisales.w dodatku wynika z tego co piszesz ze mikrofon jest sprawny.u kolegi dzialal.
  • REKLAMA
  • #3 2551290
    ziomek15
    Poziom 2  
    no więc podłamczam go z tyłu kompa zaraz kolo kabla pod głośnikiem. (do takiej czerwonej dziurki)
    niewiem jak to nazwac i czy oto ci chodziło
  • REKLAMA
  • #4 2551329
    kriss51
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 480
    sprawdz gniazdo mikrofonowe w karcie.
  • REKLAMA
  • #5 2551330
    ziomek15
    Poziom 2  
    jeżeli chodzi o mikrofon to ja go poprsotu opisze niejest on taki zwykły jak mikrofon na takiej podstawce czy przy słuchawkach.raczej mały jest możliwość przypięcia go do kołnierzyka od bluzki.
    Wątpie żeby to wiele pomogło.
  • #6 2559052
    hak99
    Poziom 15  
    Ocena: 30
    na karcie powinieneś mieć narysowane gdzie wpiąć miktofon,

też ważne gdzie na wtyku jest podłączona dróga końcówka, koniec lub środek "dżeka" ja mam taki przypadek że mikrofon muszę przelutować, do masy i do środka "dżeka" a u kuzyna musi być wpięty do masy i do końca "dżeka"
REKLAMA