logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 79 RC189/80. Czy ma ktoś wsad do radia? Pamięć 24c02.

w.endriu 21 Kwi 2006 18:43 1610 4
REKLAMA
  • #1 2551748
    w.endriu
    Poziom 19  
    Ocena: 37
    Posiada ktoś wsad do tego radia ,jesli tak to bardzo prosze jest w nim pamiec 24c02 ale radio nic nie wyswietla działa tylko podświetlanie.Po wyciągnięciu pamieci wyświetla się na LCD zegar.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2559706
    w.endriu
    Poziom 19  
    Ocena: 37
    Dodam tylko ze wypatrzyłem ze jak zmieniam w $0FA to jest róznica na LCD w radiu albo zegar albo nie ma nic .
    Dołoncze bina moze ktoś coś.
    Załączniki:
    • 79RC180.rar (200 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 4919590
    Jezior2000
    Poziom 17  
    Ocena: 103
    U mnie przed podstawieniem twojego bina wyświetlał jakieś byzydury ale wszystko działało później zegar zaświecił po wyłączeniu na off. Dodam że wszystkie segmenty LCD były ale były pozamieniane i zaświecały się w nieodpowiednich momentach. Natomiast po podstawieniu twojego bina wszystko to samo czyli radio włączało się segmenty pozamieniane jednak z tą różnicą że po wyłączeniu nie ma zegara. Twój bin bardzo podobny do mojego. U mnie okazało się że posypał się rom i nie do podmiany w tej chwili . Radio na części chyba że ma ktoś inny pomysł co to może być ???
    Załączniki:
    • orig.BIN (256 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 4919797
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1327
    A co się dzieje po podstawieniu pustej pamięci? Bo jakoś w uszkodzony ROM to nie chce mi się wierzyć - być może konfiguracja jest uszkodzona i procesor przełączony jest w inny model ale to wszystko jest w eepromie.
  • #5 4920357
    Jezior2000
    Poziom 17  
    Ocena: 103
    Witaj. Nie podstawiałem pustej pamięci ale próbowałem bez niej i jest trochę lepiej chociaż nie idealnie bo nadal segmenty pozamieniane. Czy mam spróbować na pustej ??? Co to zmieni?? Czy procesor uruchomi konfigurację podstawową dla akurat tego modelu?? Nie próbowałem bo myślę że to nie ma żadnego sensu. Chociaż chciałbym aby radyjko chodziło. Uprzejmie pozdrawiam.
REKLAMA