logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 7650 - błąd uwierzytelniania Bluetooth z komputerem, alternatywy dla PC Suite?

nickolas 23 Kwi 2006 14:49 1467 4
REKLAMA
  • #1 2557335
    nickolas
    Poziom 2  
    mam bluetootha i nie moge polaczyc nim noki 7650 z komputerem.Telefon wykrywa ale jak kaze mi uwierzytelnic telefon to po wpisaniu takiego samego kodu w kompie i telefonie pokazuje mi sie ze jest jakis blad.prosze pomozcie bo juz nie wiem co robic.moze jakis inny program niz nokia pc suite?prosze o odpowiedzi na gg 8366430 lub na forum.z gory dziekuje
  • REKLAMA
  • #2 2558361
    Artee18
    Poziom 22  
    Ocena: 18
    Wyłącz uwierzytelnianie kodem w fonie w ustawieniach bluetootha moze coś pomoże
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 2564949
    nickolas
    Poziom 2  
    skad sciagnac nokia pc suite do noki 7650 i jak kodem w fonie wylaczyc uwierzytelnianie?
  • #5 2566060
    Mishot
    Poziom 24  
    Ocena: 68
    nokia PC Suite dla 7650 powinieneś mieć na płycie CD ... pewno kupiłeś bez CD... tu masz link do programu
    PC Suite
    jakim kodem? nie wiem ale wejdz w menu>połączenia>BT>2 zakładka i dla każdego urządzenia na liście osobno daję się uwierzytelniania teraz zaznacz które chcesz opcje i usuń uwierzytelnianie(autoryzacje?)
    PS używam ang. jęz. (nie chce mi sie teraz zmieniać na polski :P ) ale daję głowe że to autoryzacja... ale najlepiej usuń kompa z listy... i od nowa znajdz
    ja wgrałem najnowsze Bluesoleil i śmiga...
REKLAMA