logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dlaczego internet na moim komputerze zwalnia, a na innych działa normalnie?

kaczucha8 28 Kwi 2006 09:57 1538 3
REKLAMA
  • #1 2569999
    kaczucha8
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Mam pewien problem !! i to dla mnie bardzo powazny ...
    Posiadam internet i za pomoca mojego komputera z internetem lacza sie jeszcze dwa komputery, posiadamy rowniez siec ...
    Problem tkwi w tym ze po jakims czasie zaczyna mi wolno chodzic internet, a nawet mozna powiedziec ze wogole sie nie chce zaladowac strona, trzeba czekac chyba z 10 minut zeby sie google wczytalo ( dodam ze posiadam 256 kilowe lacze ), najsmieszniejsze jest to ze uzytkownicy łaczacy sie za pomoca mojego kompa moga normalnie korzystac z niego bez zadnych problemow ...
    ps: wczesniej nie bylo takiego problemu nawet jesli byly na kazdym komputerze zalaczone bitcomety ktore sciagaly jakies torrenty
    Pomocy
    ps2: jeszcze dodam ze po resecie wszystko zaczyna dzialac, do jakiegos czasu
  • REKLAMA
  • #2 2570010
    Stanisław2003
    Poziom 28  
    Ocena: 50
    Na pewno nadszedł czas aby przyjrzeć się bliżej komputerowi i zobaczyć co też on tam nasciągał.....Za mało napisałes - jaki komputer,ile na dysku miejsca zostało,czy masz włączone antywirusy itp itd.Może masz włączone jakies limitowanie transferu a moze wirus lub dialer robią zamieszanie.
  • REKLAMA
  • #3 2571651
    ki2ll
    Poziom 11  
    Moja opcja : wirusy + adware + dialery + przeciążenie łącza programami typu emule itp
    Zrób najpierw skan systemu antywirem, antyadware powyłanczaj procesy a jeśli to nie pomoże to przyjżyj się połączeniom z innych komputerów.
REKLAMA