logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gm350 z pasma 300Mhz. Nie można niczego ustawić w programie.

Paweł Sq6dxp 28 Kwi 2006 20:59 1515 2
REKLAMA
  • #1 2571881
    Paweł Sq6dxp
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    Witam kolegów!
    W moje ręce wpadła mi motorola gm350 z pasma 300mhz,radiotelefon nosi następujący numer :M08EHE4AA2AN,
    Niestety swoim softem nie jestem wstanie jej przeprogramować,program zczytuje radio ale wyskakują przeróżne komunikaty,nie mozna niczego"wklepać"w programie.
    Pytanie:Czy do tych wersji radiotelefonu jest inny soft?zaznaczam ze programator i soft w gm350 z pasma 136-174 działa bezproblemowo,nie jest to też uszkodzenie radiotelefonu,gdyż w innym dzieje sie to samo a radia pracują na tej samej częstotliwości i są sprawne,przeglądnąłem wiekszość postów na elektrodzie ale niestety nie znalazłem rozwiązania mogącego usunąć ten problem bez zakładania nowego tematu,pozdrawiam i prosze o pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 2571952
    IjeSJot
    Poziom 27  
    Ocena: 40
    Sprawdz inna wersje softu, jest ich kilka wersji. Podejrzewam ze otrzymujesz komunikat o blednym codeplugu. Mialem ten sam problem, uzyj innej wersji softu do gm350, na ktorejs napewno zadziala.
  • #3 2571992
    Paweł Sq6dxp
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    tak,krzyczy ze data invalid i z codeplug-iem tez coś krzyczało,skąd ściągnąć pozostałe wersje bo w necie widzę ze dostępna była tylko ta co ściągnąłem?
    Ta moja to jakiś chyba zabytek z 1996r wersja R03.00.08

Dodano po 50 [minuty]:

Dzięki wielkie za pomoc,chwała Rosjanom po cześci temat rozwiązany,sprzet juz prawie działa,pozdrawiam!
REKLAMA