logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Airomate RDS. Czy ma ktoś taki program? Udostępni ktoś?

mawalach 02 Maj 2006 00:59 2350 6
REKLAMA
  • #1 2582716
    mawalach
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam ma ktos moze program airomate rds bo mam z nim problem jak coz zapraszam na priv
  • REKLAMA
  • #2 2583493
    kriss51
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 482
    ten program dziala tylko pod xp.
  • REKLAMA
  • #3 2585047
    mawalach
    Poziom 11  
    wiem ze pod xp ale chodzi mi wersje normalna bo nie zapamietuje ustawien napewno wiadomo o co chodzi pozdrawiam

Dodano po 2 [godziny] 34 [minuty]:

prosze pisac na pw jak ktos ma ten program
  • REKLAMA
  • #4 3304216
    Marcin Napierajczyk
    Poziom 12  
    Ocena: 12
    Witam powiedzcie mi z jakimi kartami dzwiekowymi wspułpracuje ten program???
  • #5 3605969
    rudzion
    Poziom 11  
    Testowałem na SB Live! Audigy 5.1
    Chodzi, ale RDS ruszył dopiero na 19 kHz, a nie jak powinien na 57 kHz.

Full wersja 15 Euro :) na stronie autora szczegóły.
  • REKLAMA
  • #6 3606113
    dj PIOTREczek
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    A ja mam taki problem :
    Chciałby się pobawić bratnim do airomate rds StereoCoder_v1.30 i kiedy uruchamiam program wyskakuje error: Output format not supported:32
    Ale najdziwniejsze jest to że kilka miesięcy temu program działał ale jakoś mnie nie zainteresował szczególnie... :D
    Pozdro
  • #7 4029163
    rudzion
    Poziom 11  
    Stereo koder obsługuje karty z próbkowaniem 192 kHz. Moja SB Live ! zadziałała dopiero na kodekach kx driver. Airomate RDS, spisuje się ok. Brak zapisu w wersji demo; ustawiasz po każdym wyłączeniu programu od nowa. Program samoczynnie się wyłącza po ok. 1/2 godziny.

Pozdrawiam ;)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Program Airomate RDS działa wyłącznie pod systemem Windows XP. Wersja demo nie zapisuje ustawień i wymaga ponownej konfiguracji po każdym uruchomieniu, a także automatycznie wyłącza się po około 30 minutach. Pełna wersja kosztuje około 15 euro i jest dostępna na stronie autora. Program współpracuje z kartami dźwiękowymi obsługującymi wysokie częstotliwości próbkowania, np. SB Live! Audigy 5.1, jednak RDS działa poprawnie dopiero przy 19 kHz zamiast standardowych 57 kHz. Sterowanie kartami wymaga często użycia sterowników KX. Alternatywny program StereoCoder_v1.30 obsługuje karty z próbkowaniem do 192 kHz, lecz może generować błędy formatu wyjściowego, jak "Output format not supported:32". Wersja demo Airomate RDS ma ograniczenia funkcjonalne, co powoduje problemy z zapamiętywaniem ustawień i stabilnością działania.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA