Witam ponownie,
jakis czas temu pisałem juz posta o tym tel. szukałem ale nie mogłem jego znajsc, sprawa sie troche zmieniła bo tel dałem do serwisu a wydaje mi sie ze zaczeli cos kręcic, tzn. to było tak:
nim dałem tel do serwisu to prubowałem wgrac polaka i niechcący w któryms programie nacisnełem CID29 a był CID36 i przez ten mały błąd juz nic niedało sie zrobic w wszystkich programach wywalało jakis błąs o tym CIDie i nie dało sie juz włączyc telefonu
więc dałes sobie z nim spokuj i dałem go jakies dwa tygodnie temu do serwisu, niby mówili ze mają cruiser'a ale jaka w tym prawda to niewiem, z początku powiedzieli mi 40zł za to, puzniej powiedzieli ze za tyle mi nie zrobią i podniesli sie na 80zł wiec i na 80 sie zgodzilem bo klientka strasznie niecierpliwa i chcialem miez problem z głowy ale wraz nic z tego i powiedzieli ze za 80 nie zrobią to wkurzylem sie i powiedzialem im ze dam 100zł ale zeby mi go szybko zrobili to powiedzieli ze pare dni musze poczekac no i czekalem bo mówili ze go jakos programują ze to niejest kwestia wgrania gotowego softu, tylko krok po kroku muszą programowac nie wiem o co im z tym programowaniem chodziło, ale i programowac im sie nie udało bo powiedzieli ze tel wraz tego nie widzi, ale powiedzieli ze da sie to zrobic ale trzeba wymienic procesor i pamięc w tym telefonie albo najlepiej zebym przyniusł im jakiegos drugiego uszkodzonego k700.
Na dzien dzisiejszy to ja niewiem co mam robic, dlatego napisałem tego posta i prosze o jakąs pomoc co mam robic i czy w serwisie mają racje. Prosze o jak najszybszą odpowiedz bo mam kurde taką niecierpliwą klientke ze hej!
Pozdrawiam!
jakis czas temu pisałem juz posta o tym tel. szukałem ale nie mogłem jego znajsc, sprawa sie troche zmieniła bo tel dałem do serwisu a wydaje mi sie ze zaczeli cos kręcic, tzn. to było tak:
nim dałem tel do serwisu to prubowałem wgrac polaka i niechcący w któryms programie nacisnełem CID29 a był CID36 i przez ten mały błąd juz nic niedało sie zrobic w wszystkich programach wywalało jakis błąs o tym CIDie i nie dało sie juz włączyc telefonu
Na dzien dzisiejszy to ja niewiem co mam robic, dlatego napisałem tego posta i prosze o jakąs pomoc co mam robic i czy w serwisie mają racje. Prosze o jak najszybszą odpowiedz bo mam kurde taką niecierpliwą klientke ze hej!
Pozdrawiam!