Witam mam taki problem mam radka 9200 i na mojim kompie smiga ok wzielem go na innego kompa i w biosie juz wszystko jest na zielono a ten drugi komp dziala na radku 9550 wczym problem moze byc
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:...albo wejdzie sie do biosu to wszystko jest na niebiesko ...
w81 napisał:Czy to jakiś nowy typ procesora?[...]samtron 1.8[...]
w81 napisał:To jest firma, a model?[...]plyta asrock[...]
Cytat:jaki to ma związek ze sterownikami systemowymi skoro obraz już w biosie się krzaczy?Włóż tego R9550 odinstaluj wszystkie sterowniki następnie podłącz swojego Radeona i do niego zainstaluj sterowniki
Cytat:możliwe że nie ważne, ale trzeba wziąść pod uwagę, że nie wszystkie płyty tolerują określony model karty graficznej, w takich wypadkach proponuje zwiększyć lub zmniejszyć AGP voltage (w biosie) o 0.2-0.5 V być może karta jest nie dożywiona prądowo. A jeśli chodzi o ten model Radeona, to prawda jest taka, że była to karta dosć niestabilna, dlatego też wyszła na rynek poprawiona wersja(R9250)- obniżono zegar GPU z 250 na 240 Mhzprzeciez to nie wazne jaki procesor czy plyta oby dwie blyty obsluguja zlacze agp
Cytat:no nie dokońca, SE (slow editionproblem ten został chyba rozwiązany w radku 9250 se