Witam podobny post juz byl a tym forum,napisany też byl przez zemnie ale nikt mi nic nienapisal madrego wiec powtarzam temat. Mianowicie mam karte Radeon 9200 128mb 64 bity i wziołem ją podłączylem do innego a jeszscze wczesniej odbylem z nim podróż 70 km w plecaku ale karta byla zapakowana w folie "bąbelkową.Pózniej podłączam ją do drugiego kompa i tu obraz juz zielony jest,sa niby kolory widac czerwony,żółty tylko bialego nie ma i niebieskiego.Karta normalnie dziala nic nie piszcze,zielony obraz juz sie pojawia gdy bios testuje pamiec i wyszukuje cd-romy i hdd te wszystkie liczby i litery są tam w kolorze zielonym zrobilem "print screena" i chciałem go wrzucić na to forum ale gdy włorzyłem drugą karte działającą dobrze to po właczeniu tego "print screena" kolory były ok. Więc wyglada na to gdy włoże radeona to tak jak by się na całym monitorze zrobiła zielona powłoka dodam, że monitor jest ok
moj komp to 1.6Athlon 512 ramu asrock K7VT2 hdd 80gb nagrywarka dvd i zasilacz jakis no name
moj komp to 1.6Athlon 512 ramu asrock K7VT2 hdd 80gb nagrywarka dvd i zasilacz jakis no name