Witam serdecznie...
Jak w temacie mam problem z Siemensem SL45i....
A oto jego historia:
Przyszedł klient i mowi: "Panie zmieniłem obudowe i teraz po wpisaniu kodu PIN telefon sie zawiesza i na nic nie reaguje..."
Faktycznie tak jest...Gośc chyba młotkiem go rozbierał...Nowa obudowa wyglada juz jak po spotkaniu z bulterierem...
Panowie co może byc przyczyną takiego zchowania tego telefonu??
Wgrałem nowy eeprom i flash (modyfikowany) i nadal to samo...
Wygrzałem płyte bardzo dokladnie, kilkukrotnie ją kompałem i nadal nic...
Skonczyły mi sie pomysły
Bardzo proszę o wszelkie sugestie i rady bo nie ukrywam to juz chyba 3ci taki przypadek z jakim sie spotkałem.
Za każdą podpowiedz i zainteresowanie z góry bardzo serdecznie dziekuje.
Pozdrawiam
i_punkt
Dodano po 13 [minuty]:
Zastanawiam sie jeszcze tylko czy mozliwym jest zeby tak sie działo od obudowy??Nie wiem juz sam co mam myslec w tej kwesti bo po SL45i wszystkiego mozna sie spodziewac...;/
Czekam na jakies wskazówki i z góry dziekuje.
Jak w temacie mam problem z Siemensem SL45i....
A oto jego historia:
Przyszedł klient i mowi: "Panie zmieniłem obudowe i teraz po wpisaniu kodu PIN telefon sie zawiesza i na nic nie reaguje..."
Faktycznie tak jest...Gośc chyba młotkiem go rozbierał...Nowa obudowa wyglada juz jak po spotkaniu z bulterierem...
Panowie co może byc przyczyną takiego zchowania tego telefonu??
Wgrałem nowy eeprom i flash (modyfikowany) i nadal to samo...
Wygrzałem płyte bardzo dokladnie, kilkukrotnie ją kompałem i nadal nic...
Skonczyły mi sie pomysły
Bardzo proszę o wszelkie sugestie i rady bo nie ukrywam to juz chyba 3ci taki przypadek z jakim sie spotkałem.
Za każdą podpowiedz i zainteresowanie z góry bardzo serdecznie dziekuje.
Pozdrawiam
i_punkt
Dodano po 13 [minuty]:
Zastanawiam sie jeszcze tylko czy mozliwym jest zeby tak sie działo od obudowy??Nie wiem juz sam co mam myslec w tej kwesti bo po SL45i wszystkiego mozna sie spodziewac...;/
Czekam na jakies wskazówki i z góry dziekuje.