logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odwieczne pytanie-co wybrać aby poczuć sie zadowolonym:)?

Przemi33 05 Maj 2006 10:40 777 1
REKLAMA
  • #1 2593759
    Przemi33
    Poziom 1  
    Witam serdecznie wszystkich użytkowników CB. Jestem laikiem póki co w tych sprawach –spędziłem długie godziny na przeglądaniu tego forum i poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie-niestety do końca nie wiem jaki sprzęt wybrać. Bardzo proszę fachowców o poradę. Dużo jeżdżę samochodem osobowym po kraju i jest mi CB bardzo potrzebne. Jaki model wybrać – jaki jest najlepszy ? Cały czas oczywiście mówimy o osobówce. Do tego potrzebna także antena – najlepiej dobra ,ale żeby można ja było chować ( w dachu nie mogę robić żadnych dziur-to nowe auto ) Cena sprawa otwarta –no powiedzmy całość w granicach 500-1000 pln mam nadzieje ze w tymprzedziale się zmieszczę? .Bardzo proszę o poradę i niech dobre częstotliwości będą z Wami :)Aha ktoś może mi polecić dobry sklep z takimi sprzętami na dolnym sląsku.(Wrocław,Dzierżoniów,Świdnica te okolice )
    Aha dowiedziałem się, że ponoć President zbudowany jest z podzespołów Unidena? Myślałem o zakupie właśnie takiego CB –Harry President- ale namawiaja mnie na Unidena i bądź tu mądry człowieku.Co inny sprzedawca do czego innego namawia. Prosze o radę
  • REKLAMA
  • #2 2594269
    cod46
    Poziom 15  
    Ocena: 10
    Witaj
    Odpowiedz na to pytanie niejest wcale łatwa , wszystko zalezy tak naprawde od tego doczego ty potrzebujesz tego radia Jeśli potrzebujesz na traske ch 19 to wystarczy jakaś podstawowa 40 stka musi mieć AM co do reszty bajerów i firmę radia to własne wygodnictwo powino doradzić .
    Jeśłi chodzi o antenke to polecam "colta" i 'magnum" a jeśłi ma być bez dziur no to na rynience umocować .Reszte dowiesz sie z forum.
REKLAMA