logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 5510 - migotanie ekranu, błędne znaki, nie włącza się po czyszczeniu

michał pytel 10 Maj 2006 12:59 1318 3
REKLAMA
  • #1 2611426
    michał pytel
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    witam.mam telefon nokia 5510 jush jakis czas.chodzil bez zarzutu,ale pewnego dnia po naladowaniu zaczal migotac mu wyświetlacz,i przy pisaniu smsow gdy wciskalem jakas litere to wyswietlala sie ta litera i dodatkowo jeshcze r i t.ponadto przy wciskaniu klawisha C (kasujacy) wykakiwaly mi dwojki.po okolo 45 min telefon sie wylaczyl i nie chcial sie wlaczyc.nie pomoglo mu otwracie go o przeczyshczenie w srodku z kurzu. wstawilem takze druga plyte glowna i druga z pamiecia i tesh nie pomaga.
  • REKLAMA
  • #2 2675182
    lolmen
    Poziom 11  
    takich cudow z 5510 nieslyszalem. probowales flashowac?
  • REKLAMA
  • #3 2675457
    michał pytel
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    nie chce sie właczyc, znaczy chcialem ja wlaczyc ponownie wiec wylaczylem i właczylem i nie chciala sie odpalic, nie flashowana

Dodano po 27 [minuty]:

jesli ta cegla nie chce sie wlaczyc,to mozna flashowac?nie mam o tym pojecia.pozdrawiam
  • #4 2675792
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 116
    Pewnie ze mozna a nawet trzeba... Jesli wgranie fubu nie pomoze to pozostaje Ci flashowanie modulu muzycznego (kabel ma miec zmienione piny), pliki i opis w zalaczniku ;)

pozdrawiam
    Załączniki:
    • 5510_pelny_bufor_mp3.rar (1.22 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA