Witam-przestal sie podswietlac panel.wiec rozebralem go wymienilem spalone zarówki na jasne diody swiecace i nie chcac latac do samochodu podlaczylem panel do zasilacza 12V i ladnie diody swiecily i podswietlaly wyswietlacz -sprawdzilem w radiu i bylo wszystko ok-niestety po zlozeniu jeszcze raz chcialem sprawdzic jak swieci i...pomylilem niechcaco kable zasilania z zasilacza.Od tego momentu wyswietlacz calkowicie wyciagnal nogi i nie pokazuje juz nic(czasem cos przypadkowo).
Podejrzewam ze cos ubilem jest tam jedna kosc 366-34 ale nie wiem jak to sprawdzic.
Efekt jest taki ze radio elgancko gra jedynie wyswietlacz jest martwy.
W sumie to przyzwyczailem sie do tego radyjka i chetnie bym zreanimowl ten panel lub go kupil-sprawdzalem na aukcjach i nikt na nieszczecie takiego panelu nie sprzedaje
Wiem ze tu sa fachowcy od takiego sprzetu wiec bardzo prosze o pomoc-moze ktos to naprawi albo sprzeda taki panel( za pare dni
zona mnie zabije jak zobaczy co zrobilo sie z JEJ radyjka !!!)
pozdrawiam_Strato
Podejrzewam ze cos ubilem jest tam jedna kosc 366-34 ale nie wiem jak to sprawdzic.
Efekt jest taki ze radio elgancko gra jedynie wyswietlacz jest martwy.
W sumie to przyzwyczailem sie do tego radyjka i chetnie bym zreanimowl ten panel lub go kupil-sprawdzalem na aukcjach i nikt na nieszczecie takiego panelu nie sprzedaje
Wiem ze tu sa fachowcy od takiego sprzetu wiec bardzo prosze o pomoc-moze ktos to naprawi albo sprzeda taki panel( za pare dni
pozdrawiam_Strato