tak, takie prezenty sa nagminne wyglada na to ,a juz myslalem ze jestem odosobnionym przypadkiem :
W maju zeszlego roku (2005) chcialem przejsc na tanszy abonament neostrady, udalem sie w tym celu do odpowiedniego dla mnie telepunktu, po rozmowie dowiedzialem sie ze nie da sie ot tak przejsc na tanszy abonament (na drozszy-bez problemu) musze w tym celu zrezygnowac calkiem z neostrady i ponownie zamowic -tanszy juz pakiet. Tak tez zrobilem , napisalem ze rezygnuje z neostrady i odpowiednie papiery zlozylem w tymze punkcie. Zostalem poinstruowany ze jak tylko odlacza mi neo to bede mogl zlozyc zamowienie na nowa tansza neostrade. Wrocilem do domu podlaczylem kompa i wszystko gra neo jest wiec dobrze, myslalem za dwa 3 dni odlacza mi, i zloze wtedy nowe zamowienie. Czekalem tak kilka tygodnii, neo caly czas dzialalo bez zarzutu, wiec pomyslalem sobie -ah pewnie olali moje podanie zagubili, komputer sie zawiesil ..itp. w sumie po jakims czasie pogodzilem sie z tym, dostalem podwyzke .. i tralala.. niech juz bedzie ta opcja.. olalem tez. Teraz najlepsze, rachunki w tepsie placi zona, kobieta atechniczna wyczulona tylko na nadmierne pieniadze, takze nie wczytywala sie co bylo napisane na rachunku (czy byla opcja neostrady) - po prostu placila je. Teraz dzis rano (13 stycznia 2006) wlaczam kompa-neo nie dziala blad 605... dzwonie zezlony na infolinie..a tam mi mowia jak to przeciesz pan od maja 2005 nie ma neostrady... argh... no tak mysle fajnie , nie kitowalem i powiedzialem babce ze mialem do dzisiaj rana...babka ze to nie mozliwe bo przeciesz juz w maju skladalem prosbe o odlaczenie... wytlumaczylem jej wszystko jak tu napisalem, ona na to ze absolutnie nie bede obciazony zaleglymi rachunkami bo to ich wina,.. i ze moge zlozyc teraz zamowieni na neo w promocji 1zl na pol roku potem 60zl.,(128kb/s)tak tez zrobilem..