logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować nowy soft na Siemens C65 i skąd go pobrać?

krzysztof505 18 Maj 2006 17:55 1191 7
REKLAMA
  • #1 2638619
    krzysztof505
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    witam mam siemensa c65 nie wiem jaka tam byla wersja softu jednym slowem nic o nim nie wiem mam jedna prośbę do soboty muszę go zrobić bo wyjezdzam blagam dajcie jakąś solucję do naprawy tego siemensa linki do programow i softow jednym slowem wszystko co potrzebne na elektrodzie nigdzie nie moge znalezc prosze ewentualnie o podanie linka do konkretnego tematu na elektrodzie z góry wielkie dzięki
  • REKLAMA
  • #2 2638647
    jack17
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    wpisz sobie *#06# weź więcej i SW version to bedzie numer softu jaki masz w fonie :D
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2638662
    krzysztof505
    Poziom 11  
    tylko ze ten telefon nie działa!!!!! jest krótkie beep i koniec
  • #4 2638705
    kuba_982
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Zrób tak jak na tej stronie http://www.warezgsm.com/index.php?site=s-flapa ,a potem przelicz kody http://www.warezgsm.com/index.php?site=s-pimei i powinno śmigać.

Softy są w sieci i na elektrodzie

Dodano po 2 [minuty]:

albo zrób flasha x65flasherem http://www.warezgsm.com/index.php?site=s-flax

Dodano po 1 [minuty]:

Jak nic nie pójdzie to pozostaje test point
  • REKLAMA
  • #5 2638794
    krzysztof505
    Poziom 11  
    nie moge sciagnac z65 flasher czemu???

Dodano po 9 [minuty]:

teraz potrzebuję tylko flash w formacie fbk
  • REKLAMA
  • #7 2639254
    krzysztof505
    Poziom 11  
    na tych stronach nic takiego nie ma a powiedzcie mi co dalej mam zrobić skoro siemens c65 robi bzzz i sie wylacza czy mozna zrobic to szybko i bezbolesnie ?? jak cos to piszcie do mnei na gg 6166785
  • #8 2639268
    balar
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Tak mozna to zrobic tylko musisz miec martecha albo pokrwene urzadzonko do robienia z siemensami i gotowe !!
    BZYT to w 80% padniety eeprom!! Sprawa jest prosta wgrywasz full flesha a potem naprawa imeia i gotowe powinnen chodzic jak ta lala!!:)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiada uszkodzony telefon Siemens C65, który wydaje krótki sygnał dźwiękowy (beep) i się wyłącza. Nie zna wersji oprogramowania i potrzebuje pilnie zainstalować nowy soft w formacie FBK. Wskazano, że numer wersji softu można sprawdzić kodem *#06# oraz SW version, jednak telefon nie działa poprawnie. Zalecane jest wykonanie flashowania za pomocą narzędzi takich jak x65flasher lub podobnych programów dostępnych na stronach warezgsm.com, allsiemens.com, allsiemens.net.pl oraz siemensmania.cz. Problem najprawdopodobniej wynika z uszkodzonego EEPROM, co objawia się charakterystycznym dźwiękiem "bzyt". Do poprawnego flashowania i naprawy IMEI potrzebne jest specjalistyczne urządzenie typu Martecha lub pokrewne. Jeśli standardowe metody zawiodą, pozostaje metoda test point. W sieci dostępne są kody do odblokowania i oprogramowanie, jednak użytkownik ma trudności z pobraniem niektórych narzędzi.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA