Witam wszystkich !!!
Przejde od razu do rzeczy posiadam płytke główną Epox 8K9A7I i zachciało mi sie podmianki biosu na inny, robiłem to wiele razu i zawsze było dobrze
), ale i to musi sie kiedys skonczyc
(. Zatem wymian biosu wyglada u mnie na dwa sposoby : 1) za pomaca dyskietki i 2) uruchomianie awdflash'a z partycji ( w wiekszości uzywałem tego sposoby był szybki !! ) zawsze mi sie udawało i nie było problemu. Wiec wziełem sie do roboty uruchomiłem dyskietke startowa przeszedłem na partycje i odpaliłem awdflash'a komenda "awdflash 9A7IC01.bin oldbios.bin /py /sy" bo na taki bios chciałem zmienic. Wymiana poszła ale połowicznie po fleszowaniu pojawił sie komunikat tego typu "error: files not found" czy cos w tym guscie. Po restarcie komp sie uruchamia nic nie piszczy diody sie pala dysk pracuje sygnału na monitor brak. Wiec prosze o porade w tej sprawie czy musze kupowac płyte, czy jest mozliwośc jej odratowania. No i oczywiscie co mogło to spowodowac. Z góry dzieki za pomoc.
Z powazaniem Kismo
Przejde od razu do rzeczy posiadam płytke główną Epox 8K9A7I i zachciało mi sie podmianki biosu na inny, robiłem to wiele razu i zawsze było dobrze
Z powazaniem Kismo
Moderowany przez TONI_2003:Zmieniłem temat postu!