Albercik 321
Kolejność działań na forum określa regulamin.
Obowiązkiem każdego zakładającego nowy temat jest najpierw użycie wszelkich możliwych metod szukania rozwiązania problemu. Dopiero wtedy, kiedy wyszukiwanie nie daje rozwiązań powinno nastąpić zakładanie nowego tematu.
Gdybyś naprawdę poszukał znalazłbyś np. to
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=44256
I jestem pewny, że Twój problem wiąże się z dodatkowym oprogramowaniem zainstalowanym wraz z kartą ATI (nazwy mogą być inne, wskazane przeze mnie linki napisane zostały jakiś czas temu) lub innym oprogramowaniem zainstalowanym przez Ciebie na komputerze.
To, że wskazanych linków nie potrafiłeś rozwiązać swojego problemu wcale nie znaczy, że tam tego rozwiązania nie ma ... Może po prostu niewłaściwie je zrozumiałeś/wykonałeś ?
Pamiętaj ponadto, że nie zawsze jest tak, że każdy wskazany link doprowadzi Ci do gotowego rozwiązania problemu, często jest to tylko naprowadzenie bo różnych problemów jest co najmniej tyle ile komputerów i użytkowników razem wziętych. Nie sądzisz chyba, że wszyscy mają taką samą kartę ATI jak Ty i takie samo oprogramowanie do niej.
Przykro mi, że wskazane przeze mnie linki nie umożliwiły Ci naprawy Twojego problemu, jeżeli uważasz że poniosłeś na tym jakąś stratę a ja coś zyskałem to bardzo Cię przepraszam. Chętni Ci oddam punkty za posty w tym temacie.
Nie pozwalaj tylko sobie na próbę obrażanie innych (mnie Twoje słowa nie wzruszają, dużo już tu "przeczytałem" i niewiele mnie interesują opinie innych na mój temat) bo to trochę nieładne i nie wypada na tak poważnym forum (nie wspomnę o regulaminie) normalnym ludziom.
Ponadto naucz się właściwie używać interpunkcji (przecinki, spacje itp.) , bo Twój tekst wygląda bardzo nieczytelnie.
Wracając do tematu poczytaj powyższy link (wraz z odnośnikami). Od razu dodam, że wskazany tam link do Hotkey Detective 2 niestety nie działa, a program pewnie wiele by Ci pomógł jak zawiodą inne sposoby. Powinieneś go jednak znaleźć jak Ci będzie na tym zależeć ...
Jak powyższe nie pomoże to sprawdź
wszystkie aplikacje uruchamiane z systemem, czy w którejś nie są włączone skróty klawiaturowe.