logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Denon PMA-700V za 400zł – warto? Moc, awaryjność, brzmienie vs Radmor 5102

andpyk 23 Maj 2006 20:50 3925 1
REKLAMA
  • #1 2656444
    andpyk
    Poziom 11  
    Mam okazję kupić wzmacniacz Denon PMA-700V za 400zł. Interesują mnie wasze opinie na jego temat- proszę o jakiekolwiek spostrzeżenia kogokolwiek kto miał z tym sprzętem styczność. Czy taka cena jest w miarę przystępna? Czy wzmacniacz naprawde ma taką moc jak o nim piszą? Czy jest awaryjny? Czy brzmienie tego wzmacniacza będzie w stanie mnie zadowolić jeżeli mam specyficzny gust- bo podoba mi się bardzo ciepłe brzmienie np Radmora 5102 którego aktualnie posiadam. Będę wdzięczny za każdą odpowiedz. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2766677
    andpyk
    Poziom 11  
    Wzmacniacz już kupiłem i myślę że mogę napisać własną opinię na jego temat. Moim zdaniem za te pieniądze ciężko o cokolwiek lepszego. Ma naprawdę sporą moc, bas jest głęboki i dobrze regulowany, średnie tony w pełni mi odpowiadają, mam zastrzeżenia jednak do wysokich tonów- są nieco cofnięte ale to może wynikać z tego że posiadam kolumny Scherzo 350 a ona jak powszechnie wiadomo mają z nimi problem. Także jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem takiego wzmacniacza to ja szczerze polecam. Nie mam może zbyt dużego doświadczenia ale miałem już kilka wzmacniaczy jednak ten jest zdecydowanie najlepszy.
REKLAMA