Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamwergilek napisał:Witam.Zakresy jego to 1000A prądy zmiennego,bez pądu stałego,napiecie stałe i zmienne,rezystancja 0-200 om,0-2000 omJeśli on ma wolty ,ampery,zmienne i omomierz to około 400zł ajeśli ma jeszcze prąd stały to około 600zł.POZDRAWIAM.
ORLOWSKI napisał:ja poprostu sie pytam,dziekuje bardzo za takie mierniki po 40 zł!pełno tego na allegro,ale jaka cena taką i funkcje spełniają.To pytanie było do elektryków którzy może mieli do czynienie z PK-300nie przesadzaj z tym profesorjanolizmem cegi już można kupić za 40 zł spełniające swoją funkcje polecam zwykłe ze wskażnikiem magnetoelektrycznym.
ORLOWSKI napisał:Witam.20% zawyża,to pomiar można zaliczyć tylko jako orientacyjny.Posiadam zestaw VAM-M-2,porównam pomiary prądu,może moja cęgówka nie zawyża aż 20 %może troche przesadziłem z tym profesorem:D mam w pracy ta zabawke ale troche szwankuje zawyża 20 % pomiar ale równiez prywatnie posiadam tej firmy cegi z miernikiem klasycznym (magnetoelektryczny ustrój pomiarowy) dobrże jest miec jedne i drugie. Pozdrawiam.