logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak dźwięku w AllPlayer, Gadu-Gadu i przeglądarce – co sprawdzić?

bolek_x 28 Maj 2006 12:47 1370 4
REKLAMA
  • #1 2671826
    bolek_x
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Mam taki problem... W jednym programie dźwięki mi działają a w drugim nie... Chodzi o to że np. jak przeglądam jakieś filmy na IE to tylko jak są one odtwarzane Windows Media Player to słychać dźwięk, a jeśli są odtwarzane innym programem to jest sam obraz bez dźwięku. Podobnie jest np. z gadu gadu - też nie ma dźwięku... Słucham normalnie mp3... Ściągnąłem sobie kilka filmów i w dwóch nie ma dźwieku. Odtwarzałem je AllPlayerem i we wszystkich był dźwięk tylko w dwóch nie (u kolegi chodziły normalnie) A przed paroma tygodniami jeszcze wszystko normalnie chodziło... Prosze o pomoc. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2673113
    Artee18
    Poziom 22  
    Ocena: 18
    Spróbuj pobrać nowe sterowniki do tej karty
  • REKLAMA
  • #3 2673173
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 2674140
    bolek_x
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Mam kodeki i wogóle tylko to sie stało nagle... Wcześniej wszystko chodziło (2 tyg temu nawet)... I przestało chodzić to co chodziło... Nie wiem może ktoś z Was miał taki problem że tu dźwięk chodził, a gdzie indziej nie??
  • #5 2674225
    dj magic
    Poziom 19  
    Ocena: 31
    Czasem tak bywa że pojawia się konflikt kodeków. Miałem kiedyś taki sam przypadek. W trybie awaryjnym wyrzuciłem wszystkie kodeki *.ax. jak to zrobiłem zainstalowałem sobie nowe ffdshow, xvid oraz ac3filter i pyka że chej. Aczkolwiek miałem również taki przypadek że nic nie pomogło. System był tak rozsypany że pomogło dopiero reinstalka systemu :( W 1 przypadku za spowodowanie konfliktu był odpowiedzialny program AllPlayer który ma "funkcję" ściagania nowych kodeków, przez co nadpisuje je i powstają błedy. Tak więc spóbuj może się uda :)
REKLAMA