logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak dźwięku w przeglądarkach Opera, IE, Firefox - co sprawdzić?

zonkil 01 Lut 2007 19:07 1985 6
REKLAMA
  • #1 3516069
    zonkil
    Poziom 31  
    Ocena: 346
    Witam
    Zastanawiam się czemu nie mam dźwięku w przeglądarkach internetowych podczas oglądania teledysków, filmików na różnych stronach. Co to może być? Sterowniki do muzycznej są zainstalowane i winamp odtwarza mp3.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3516282
    zonkil
    Poziom 31  
    Tak napewno bo filmiki odtwarza wszystko oprócz głosu dział!
  • REKLAMA
  • #4 3516787
    yakuza_2000
    Poziom 21  
    Ocena: 10
    A nie masz przypadkiem ściszonych dźwięków? W odtwarzaczach youtube, googlevideo itp. jest regulacja poziomu głośności.

Pozdrawiam Yakuza
  • #5 3516834
    zonkil
    Poziom 31  
    Wydaje mi się że to raczej nie ma znaczenia nawet nie działa na windows media player na stronkach!
  • #6 3520057
    yakuza_2000
    Poziom 21  
    Ocena: 10
    Chyba mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o regulacje głośności , na stronie z filmem youtube, videogoogle itp.
    A wcześniej miałeś dźwięk w takich filmach?
    Jeśli tak to, czy instalowałeś coś po czym dźwięk przestał działać?
  • REKLAMA
  • #7 3520072
    zonkil
    Poziom 31  
    Regulacja na stronach jest na full. Hmm tylko drukarka jest zainstalowana a tak to nic hmm jutro bede więcej wiedział!

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem braku dźwięku w przeglądarkach Opera, Internet Explorer i Firefox podczas odtwarzania teledysków i filmów na różnych stronach internetowych, mimo poprawnie zainstalowanych sterowników dźwięku i działającego odtwarzacza Winamp. W dyskusji zasugerowano sprawdzenie obecności i poprawnej instalacji Adobe Flash Playera, który jest często wymagany do odtwarzania multimediów w przeglądarkach. Poruszono również kwestię regulacji głośności bezpośrednio na stronach z filmami (np. YouTube, Google Video), aby wykluczyć przypadkowe wyciszenie. Użytkownik potwierdził, że regulacja głośności na stronach jest ustawiona na maksimum, a problem dotyczy również Windows Media Playera w przeglądarce. Nie zgłoszono instalacji nowych programów, które mogłyby powodować konflikt dźwięku. Wskazano, że jedynym nowym urządzeniem jest drukarka, co raczej nie powinno wpływać na dźwięk. Problem pozostaje nierozwiązany, wymaga dalszej diagnostyki.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA