logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SEAGATE 40GB za 20 zł – opłacalność zakupu i awarie z wykrywaniem dysku

tedi86 01 Cze 2006 12:57 1062 5
REKLAMA
  • #1 2685866
    tedi86
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Chce kupic sobie tani (a nawet bardzo tani) dysk zeby moc przeniesc dane przy przeprowadzce i zainstalowac linuxa... tak wiec zapytalem kumpla czy nie ma jakiegos na zbyciu... ma SEAGATE 40GB (nie znam modelu ale moze mi pozniej poda) i moze mi go sprzedac za 20 zl... tylko jest jeden mankament... czasem go nie wykrywa(podobno srednio co jakies 10 uruchomien kompa) i mowi ze trzeba go wtedy przelaczyc na inne zasilanie (??) zeby dzialal... tak wiec pytam sie was parowkowicze czy po pierwsze oplaca sie brac takie dysk i po drugie czy da sie to jakos naprawic ... po trzecie czy takie cos moze bardzo utrudniac prace...
    [h]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2685928
    tedi86
    Poziom 11  
    Ja potrzebuje dysk na stale... tylko niedlugo bede sie przeprowadzac i bede musial jakos przeniesc dane (nie moj komp) na inny sprzet... no i jak napisalem to chcialbym tez na nim linuxa zainstalowac... tak wiec oplaca sie to kupic bo ja naprawde potrzebuje cos taniego...
  • REKLAMA
  • #4 2686036
    muir86
    Poziom 16  
    tedi86 napisał:
    Ja potrzebuje dysk na stale... tylko niedlugo bede sie przeprowadzac i bede musial jakos przeniesc dane (nie moj komputer) na inny sprzet... no i jak napisalem to chcialbym tez na nim linuxa zainstalowac... tak wiec oplaca sie to kupic bo ja naprawde potrzebuje cos taniego...

Aby przeniesc dane bierz, aby cieszyc sie bezawaryjna praca nie bierz gdyz predzej czy pozniej dysk i tak wyzionie ducha.
  • REKLAMA
  • #5 2686058
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6157
    Przeniosłem z: Komputery Hardware
  • #6 2686155
    tedi86
    Poziom 11  
    No to chyba wezme od innego kumpla Fujitsu 10gb za 30 zl... oplaca sie.. jak myslicie ??
REKLAMA