radio zostało wyjęte z rozbitego wozu.Było uszkodzone mechanicznie ale już zostało naprawione.Brak tylko samej końcówki mocy bo zastała dosłownie wyrwana podczas wypadku i nim kupię nową chcę wiedzieć czy dam rade uruchomić samo radio.Kod znam lub ew gdyby były jakieś problemy dostanę go w serwisie ponieważ są papiery do samochodu.Pierwsza kwestia to po wyjęciu z samochodu przypisanego do niego radia i podłączenia na stole kodu nie da się wprowadzić, to oczywiste ale wkładając z powrotem to samo radio do jego auta wprowadzanie kodu już jest zablokowane i trzeba wpierw coś przycisnąć tylko co? Odbiornik jak się go da uruchomić i tak nie będzie pracował w swoim pierwotnym aucie.
Wiem już że można zablokować konieczność podłączenia do byłego auta.I tu właśnie problem ..czy ktoś mógł by( tu lub na ew PW) choć wskazać jakiś kierunek np na które bajty zwrócić uwagę itp.Mogę umieścic plik tylko nie wiem czy można.Do tego działu nie często zaglądam a jak juz to nie chcę się za bardzo narazić. Za każdą pomoc będę zobowiązany..
ftb
Wiem już że można zablokować konieczność podłączenia do byłego auta.I tu właśnie problem ..czy ktoś mógł by( tu lub na ew PW) choć wskazać jakiś kierunek np na które bajty zwrócić uwagę itp.Mogę umieścic plik tylko nie wiem czy można.Do tego działu nie często zaglądam a jak juz to nie chcę się za bardzo narazić. Za każdą pomoc będę zobowiązany..
ftb