Witam, mam taki problem z radyjkem, prubowałem znaleźć przyczynę wyswietlania nie wszystkich elementów cyfr iniestety udało misię znaleźć dwa nieswiecące segmenty które zresztą jak chcą to swiecą a jak nie to nie. Dałem sobie spokuj i jak zlozyłem radyjko okazało się że działa tylko FM. Brak reakcji przełącznika AM/FM, po wcisnięciu przycisku MIX kontrolka FM gasnie ale przy nadawaniu dalej idzie tylko FM, cóż to moze byc niemam głowy i prosze o pilną pomoc. Radyjko moje ma trafo jest przestreojone i działało na całych 40 AM i FM. Niewiem jak było rozblokowywane być moze niechcacy usunałem jakieś umyślne zwarcie lub połączyłem sciezki.
Jeszce raz proszę o pomoc i z góry dziekuję. Pozdrawiam. Już temat nieaktualny ozyskałem AM i pełną 40. W moim rayjku jest trafo modulacyjne chociaż radyjko było przywiezione z niemiec i ma ich homologację. Choć nieuzyskałem pomocy to i tak dziękuję wszystkim za chęci, pozdrawiam i zamykam temat.
Jeszce raz proszę o pomoc i z góry dziekuję. Pozdrawiam. Już temat nieaktualny ozyskałem AM i pełną 40. W moim rayjku jest trafo modulacyjne chociaż radyjko było przywiezione z niemiec i ma ich homologację. Choć nieuzyskałem pomocy to i tak dziękuję wszystkim za chęci, pozdrawiam i zamykam temat.