logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie radio do Skody Fabii sedan do 650 zł, które nie przerywa na nierównościach?

kkoperekk 11 Cze 2006 10:42 1553 3
REKLAMA
  • #1 2718560
    kkoperekk
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Wybieram właśnie radio do samochodu. Przedział cenowy max. 650, ma to być nowe radio. Ogólnie zależy, żeby nie przerywało nic w czasie jazdy po nierównej nawierzchni. Moc nie musi być wysoka - i tak nie będe tej mocy wykorzystywać. Samochód to Skoda Fabia sedan.
  • REKLAMA
  • #2 2718626
    Trabi
    Poziom 36  
    Ocena: 790
    Każde firmowe: Sony, Panasonic, JVC, Kenwood itp. Osobiście skłaniał bym się do Kenwooda:
    1. sam go mam
    2. jest sprawdzony w czasie jazdy w warunkach jakich nie będziesz u siebie ich mieć (pracuje w Trabancie!) i ani razu nie przeskoczyła mi płyta
    3. Solidna firma
    4. To już moje 2-gie radio Kenwood-a (poprzedni był na kasety magnetofonowe) i oba świetnie się spisują.
    5. Nie są drogie w stosunku do możliwości
    6. Moc? Kazde ma nie mniej niż 4x40W
    7. Ładny wyświetlacz VFD :)
    8. Czyta MP3, WMA i CDA
    9 3-punktowy korektor

Mam takiego jak TEN, a cena już jak widzisz ~400zł.

PS: to nie moja aukcja, tylko przykład.
  • REKLAMA
  • #3 2719838
    kkoperekk
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    A czy ktoś moglby coś powiedzieć o Pioneer'ach DEH-2800xx oraz DEH-30xx??? Jestem ciekaw ponieważ to ja tylko wybieram radia, samochód rodziców, a oni poprostu lubią Pioneer'y.
  • #4 2719924
    MTM63
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Sam się interesuję kupnem radia samochodowego i osobiscie szukam jakiegos JVCa. Mam pioneera ale z podstawowymi funkcjami a mnie interesuje coś ze sterowaniem suba, i 3 parami chinchy (czyli sub plus 4 głośniki) Jvc jest za swoją klasę tani. Jvc kosztujacy ok 400 zł mający to samo co pioneer jest porównywalny z pioneerem za 600 zł
REKLAMA