Witam
Poszukuje pomysłu na robocika sumo,a dokładniej na jego podwozie.Przejrzałem już bardzo dużo stron działu automatyka i robotyka.
Posiadam dwa identyczne silniki(chyba mabushi 8,4V),jak i dwa koła o średnicy 6cm pochodzące z auta terenowego
.Podwozie mam zamiar wykonać z jednostronnie miedziowanego laminatu.Uprzejmie prosze o zdjęcia z krótkim opisem waszych robocików(standardowe mini sumo10x10cm ),lub wasze sugestie co do zamontowania silników,ewentualnie jakiś przekładni.Prosze o nie pisanie",ponieważ już dość sie naszukałem nic nie wnoszących postów"użyj szukaj",ponieważ juz dość sie naszukałem i nic ciekawego nie znalazłem, ponieważ większość konstrukcji to konstrukcje z lego technic.
Pozdrawiam Konrad
Dodano po 4 [minuty]:
Przepraszam za błędy ,takie jak przekręcenie i dwukrotne napisanie tego samego zdania
Poszukuje pomysłu na robocika sumo,a dokładniej na jego podwozie.Przejrzałem już bardzo dużo stron działu automatyka i robotyka.
Posiadam dwa identyczne silniki(chyba mabushi 8,4V),jak i dwa koła o średnicy 6cm pochodzące z auta terenowego
Pozdrawiam Konrad
Dodano po 4 [minuty]:
Przepraszam za błędy ,takie jak przekręcenie i dwukrotne napisanie tego samego zdania