logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BA6290A - co można zrobić w dwuma takimi układami?

bobeke 16 Cze 2006 20:35 1299 5
REKLAMA
  • #1 2734995
    bobeke
    Poziom 15  
    Ocena: 35
    Czesc!!
    Mam dwa układy BA6290A i nie wiem co z nich można zrobić. Może ktoś z was wie?? Prosze o pomoc.
    POZDRAWIAM
  • REKLAMA
  • #2 2735025
    misiek_250
    Poziom 19  
    Ocena: 20
    Witam
    Poszukaj not katalogowych tego scalaka. Jak pamietam sa to drivery a to daje wiele mozliwosci.
  • REKLAMA
  • #3 2735131
    bobeke
    Poziom 15  
    No to wiem co to za układy są. ale czy mógł byś mi misku_250 podać pare przykładów co mozna z tego zrobić??
  • REKLAMA
  • #4 2736687
    misiek_250
    Poziom 19  
    Ocena: 20
    Witam
    Poszukalem noty i mam ich kilka roznych wersji.
    Wedlug jednej moze byc driverem silniczka krokowego wedlug innej wzmacniaczem 2x10W pracujacym w mostku.
    Poszukam czegos na temat wzmacniaczy audio i zastosowania tego scalaka w takiej konfiguracji.
    Kiedys wymienialem go w jakims sprzecie gdzie sterowal wlasnie silniczkiem krokowym ale nie pamietam w czym to bylo.
  • REKLAMA
  • #5 2737918
    bobeke
    Poziom 15  
    Ten silnik krokowy to mógł być silnik w starym napędzie CD - ROM. A mnie interesuje bardziej ta możliwość ze zrobieniem wzmacniacza. Czy moglibyście mi przysłać jakiś przykład tego wzmacniacza?

Moderowany przez Jaś Kula:

Przeniosłem z Początkujący Serwisanci

• #6 2815766
    bobeke
    Poziom 15  
    " Witam
    Poszukalem noty i mam ich kilka roznych wersji.
    Wedlug jednej moze byc driverem silniczka krokowego wedlug innej wzmacniaczem 2x10W pracujacym w mostku.
    Poszukam czegos na temat wzmacniaczy audio i zastosowania tego scalaka w takiej konfiguracji.
    Kiedys wymienialem go w jakims sprzecie gdzie sterowal wlasnie silniczkiem krokowym ale nie pamietam w czym to bylo. "

===============================================

Pisałeś"...Poszukalem noty i mam ich kilka roznych wersji(...)wedlug innej wzmacniaczem 2x10W pracujacym w mostku..."
    Masz jeszcze tą note o tym wzmacniaczu? Jeśli tak to byłbym wdzięczny jakbyś mi podesłął.
REKLAMA