3 dni temu byla duza burza. Wylaczylem tuner z pradu, ale nie odlaczylem od niego anteny. Nastepnego dnia wlaczam do pradu i obraz jakos plywa i jest bardzo slabej jakosci, a zamiast dzwieku slysze jakies harczenie. Zarowno na chinchach, zlaczu euro do tv i zlaczu euro do vcr (magnetowid) jak i przez modulator RF.
Moj tuner to NEW STAR St-202 M (klon Ferdka 3018) podlaczony do konwertera TWIN firmy Golden Interstar.
Wgralem nowy soft, liste i klucze, ale dalej to samo! Co mam robic? Niestety nawet nie wiem gdzie jest serwis New Starow
Co ciekawe moj drugi tuner (DBOX2) dziala bez problemu, a byl podlaczony do tej samej anteny.
Czytalem, ze to moze byc uklad 4053. Ale ja nawet nie mam obrazu na zlaczu EURO VCR
Co zrobic, zeby mi chociaz jedno wyjscie dobrze dzialalo w tunerze? Jestem raczej elektronikiem amatorem. Proste uklady moge sam wymienic, ale smd to dla mnie hardkor. Najwyzej moge jakis uklad nozem wyciac
Moj tuner to NEW STAR St-202 M (klon Ferdka 3018) podlaczony do konwertera TWIN firmy Golden Interstar.
Wgralem nowy soft, liste i klucze, ale dalej to samo! Co mam robic? Niestety nawet nie wiem gdzie jest serwis New Starow
Co ciekawe moj drugi tuner (DBOX2) dziala bez problemu, a byl podlaczony do tej samej anteny.
Czytalem, ze to moze byc uklad 4053. Ale ja nawet nie mam obrazu na zlaczu EURO VCR