logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens R200s – jak ściągnąć simlocka przez kabel COM, jaki program użyć?

dlugopis2 20 Cze 2006 20:34 1002 6
REKLAMA
  • #1 2747754
    dlugopis2
    Poziom 11  
    witam. przeszukalem elektroda ale bez rezultatu. potrzeba mi sciagnac sima, wiem juz ze kodem sie nieda :P , hehehe mam kabelek com ,ale co dalej?? nigdzie niemoge sie doszukac programiku... jak byl by ktos mily i zamiescil. z gory bardzo dziekuje. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2747898
    matidanko6
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    polecam boxa
  • REKLAMA
  • #3 2747986
    dlugopis2
    Poziom 11  
    a co to zmienia?? box-a tez moglym sobie pozyczyc od kumpla... ale i tak niemam softu... :(
  • REKLAMA
  • #4 2748126
    matidanko6
    Poziom 27  
    jakiego softu?
  • #5 2749008
    dlugopis2
    Poziom 11  
    jak to jakiego?? no chyba samym box-em ( 4.0 ) nic nie zrobie. potrzebuje jeszcze soft no nie?
  • REKLAMA
  • #7 2751649
    matidanko6
    Poziom 27  
    chodzi Ci o Oprogramowanie do boxa a nie o soft.

Dodano po 59 [sekundy]:

ale poczytaj to co polecił mi mój poprzednik

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy sposobu zdjęcia simlocka z telefonu Siemens R200s za pomocą kabla COM. Użytkownik posiada kabel COM, ale nie zna odpowiedniego oprogramowania do odblokowania telefonu, gdyż kod simlocka nie działa. W odpowiedziach sugerowano użycie boxa serwisowego (np. wersji 4.0), jednak sam box bez dedykowanego oprogramowania nie wystarczy. Podano również link do wątku na forum Elektroda, gdzie można znaleźć potrzebne narzędzia i instrukcje dotyczące zdjęcia simlocka z tego modelu telefonu. Podkreślono rozróżnienie między softem telefonu a oprogramowaniem do boxa serwisowego, które jest niezbędne do wykonania operacji.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA