logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór alarmu z czujnikami ruchu do VW Polo do 200 zł - jaki polecacie?

mirq1 22 Cze 2006 19:30 1561 10
  • #1 2754253
    mirq1
    Poziom 11  
    Witam, mam nadzieje ze nikt mi nie zablokuje tego tematu, wiem, ze istnieje swieta fukcja szukaj, ale nie dala mi ona odpowiedzi na moje pytanie...

Chodzi mi o to, ze w njablizszym czasie musze sobie kupic alram w miare prosty bede chcial sam go zalozyc i w takim przedziele cenowym. Wiem, ze nie moge liczyc na wiele za takie pieniadze dlatego oczekuje porady.

Generalnie jest tak ze mam w aucie centralny a teraz chce dolozyc alarm z czujnikami ruchu...

I prosba o podanie ktory konkretnie najlepiej wybarc?

Ten? - chociaz slyszalem rozne opinie na temat tego alarmu...

Czy ten?

A moze calkiem inny?
  • #2 2754441
    Trawik
    Poziom 26  
    Ocena: 442
    ten drugi jest ciekawszy
  • #3 2755188
    bartek_p
    Poziom 31  
    Ocena: 195
    A ja po raz kolejny odradzam alarmy ufo z allegro.
    Są sklepy internetowe gdzie bez problemu kupisz przyzwoity alarm w podobnej cenie.
    A o magicarach i problemach z nimi jest dużo na elektrodzie.
  • #4 2755429
    rysiu666
    Poziom 20  
    Ocena: 22
    A nie myślałeś np. o alarmie Elita, tez są na allegro przedział cenowy ten sam.
  • #5 2755699
    awysoki
    Poziom 17  
    Ocena: 54
    Proponuje Ci alarm TX320 .Bardzo dobry alarm , z homologacja .Ja je kupuje po 160 zl wraz z syrenka i ultradzwiekami .Jak chcesz to Ci zalatwie .
  • #6 2755784
    daxtrop
    Poziom 1  
    ja polecam portal www.hot-shop24.pl maja ciekawe promocje i duzy wybor
  • #7 2755848
    xwit
    Poziom 33  
    Ocena: 213
    Ludzie czemu wy się uparliście na Magicar'y lub jego pochodne.Jest to taki bedziew jakich mało.Tyle tu o nich piszemy i jak grochem o ścianę.Nie umiecie czytać.Załóż sobie SEO Concerto.Super alarm.Założyłem ich już setki i zero reklamacji.Za 200zł będziesz miał cały zestaw.A znajdziesz to na www.conda.pl
  • #8 2757185
    mirq1
    Poziom 11  
    xwit napisał:
    Ludzie czemu wy się uparliście na Magicar'y lub jego pochodne.Jest to taki bedziew jakich mało.Tyle tu o nich piszemy i jak grochem o ścianę.Nie umiecie czytać.Załóż sobie SEO Concerto.Super alarm.Założyłem ich już setki i zero reklamacji.Za 200zł będziesz miał cały zestaw.A znajdziesz to na www.conda.pl

Ok wcale sie nie upieram. Dlatego pytam i pewnie sporo racji jest w tym co piszesz.

Ok ale na conda.pl nie pisza dokladnie o tym alarmie... Nie wiem czy mam szanse sam go zalozyc? I on nie ma czujnikow ultradzwiekowych i co bedzie np w przypadku gdy mi ktos szybke wytnie diamentem i radyjko zapierdzieli?

Wiec moze lepiej dolozyc pare zl i kupic moze ten i on ma syrenke z zasilaniem; a moze ten?

A moze faktycznie ten "elita"?

Czekam na porady nie chce kupic jakiegos syfu...
  • #9 2757980
    bartek_p
    Poziom 31  
    Ocena: 195
    elita podejdzie, a jeśli alarm niema ultradźwięków to można je bez problemu założyć przecież.
  • #10 2758604
    xwit
    Poziom 33  
    Ocena: 213
    A co chcesz by tam napisał.To co jest to w zupełności wystarczy.To nie wiesz,że czujników dodatkowych możesz sobie założyć ile chcesz.Zależy tylko to od twojej fantazji.A szybki ci nie wytną bo to hartowana i się rozsypie w drobny mak.W wtedy zadziała udar albo glass.

Dodano po 4 [minuty]:

Jeśli nie chcesz Seo to lepszy będzie ten Silicon.A ta elita to dziwnie wygląda.To nie jest coś chińskiego?Te piloty taj jakoś mi nie podchodzą.Ala Magicar.
  • #11 2758770
    rysiu666
    Poziom 20  
    Ocena: 22
    Własciwie Elita jest Litewska, i jest spoko. Najważniejsze że się nie psuje.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy wyboru prostego alarmu samochodowego z czujnikami ruchu do VW Polo w budżecie do 200 zł. Użytkownik posiada centralny zamek i chce dołożyć alarm z czujnikami ruchu, który samodzielnie zainstaluje. Wśród polecanych modeli pojawiły się alarmy Elita, TX320, SEO Concerto oraz Silicon. Krytykowano alarmy Magicar i ich pochodne ze względu na liczne problemy i negatywne opinie. Alarm TX320 wyróżniany jest jako dobry, z homologacją, dostępny z syreną i czujnikami ultradźwiękowymi. Elita jest oceniana jako solidna, litewska marka, a jej alarmy można rozbudować o dodatkowe czujniki ultradźwiękowe. SEO Concerto jest polecany jako niezawodny i kompletny zestaw w cenie około 200 zł, dostępny na stronie conda.pl. Silicon jest alternatywą dla SEO, natomiast Elita budzi pewne wątpliwości co do pochodzenia pilotów. Wskazano, że szybki samochodowe są hartowane i w przypadku rozbicia zadziałają czujniki udaru lub glass, co zabezpiecza przed kradzieżą radia. Użytkownik poszukuje alarmu łatwego do samodzielnego montażu, z czujnikami ruchu i ultradźwiękowymi, który nie będzie „syfem” i zapewni podstawową ochronę.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA