logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6610 – cichy, przesterowany dźwięk w głośniku po wymianie, który układ audio?

cubes 25 Cze 2006 16:31 1218 5
REKLAMA
  • #1 2762668
    cubes
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    problem polega na tym, ze w glosniku glos slychac bardzo cichutko i dzwiek "przesterowany", wymienilem glosnik bez zmian...
    co moglo ulec uszkodzeniu? stawiam na stopien wzmacniajacy m.cz. ale nie mam pojecia jak jest to realizowane w tym telefonie, ktory uklad za to odpowiada... a nie mam czasu na szukanie service manuala... moze ktos pomoze dopowie? i za ile taka usterka w serwisie moze zostac usunieta?
  • REKLAMA
  • #2 2767980
    gdeco
    Poziom 18  
    Ocena: 60
    Skoro sam nie masz zamiaru (możliwości) tego robić to po co ci wiedzieć co jest uszkodzone?!
    Otwarcie piszesz, że nie chce ci się szukać manuala i oczekujesz odpowiedzi? Raczej na nią nie licz.
  • REKLAMA
  • #3 2767991
    telekomuna
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    gdeco to juz wiem skad sa tacy klienci ktorzy przychodza i od razu mowia co jest nie tak w telefonie i jeszcze mowia jak mam to zrobic :lol:
  • REKLAMA
  • #4 2768012
    Misbond
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Telekomuna takim kliento najlepiej dać sprzęt posadzić przy stole i jak są tacy mądzrzy niech robią fona, ja mam sąsiada który ciagle pożycza odemnie troksa 6 i walczy z fonami a póżniej przynosi je do mnie i skupuje za grosze :) a naprawa jest w 99 % przypadków możliwa, tacy są najlepsi i najbardziej opłacalni :). Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 2768018
    gdeco
    Poziom 18  
    Ocena: 60
    telekomuna w takim wypadku koszt naprawy u mnie jest razy dwa lub trzy.
  • #6 2841145
    patryk53
    Poziom 12  
    Hey
    Mam w 6610 ten sam przypadek jest cicho, tel po upadku... czy ktos sie spotkal z takim przypadkiem ? (dodam ze nie jest to glosnik winny)
REKLAMA