logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opel VECTRA 1999 r. - sterowanie radiem z kierownicy

zwirek2 09 Lip 2006 13:47 1983 4
REKLAMA
  • #1 2804451
    zwirek2
    Poziom 17  
    Ocena: 51
    Mam pytanie seryjnie w autku jest system audio standartowy z przyciskami w kierownicy do zmieniania stacji ,ustawien radia,itp. teraz mam pytanie chce radyjko seryjne wyrzucic i wsadzic CD/MP3 odtwarzacz SONY czy istnieje mozliwosc podlaczenia sterowania z kierownicy pod te radyjko czy to za duzo kombinacji moze jakies przejsciowki sa ,sory za banalne pytanie ale chcialbym zeby mozna bylo wlasnie sterfowac tymi guzikami w kierownicy a nie joystickiem doczepianym orginalnym SONY
  • REKLAMA
  • #2 2804574
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1403
    Nie wiem czy akurat do tego modelu SONY co chcesz kupić to podejdzie ale zobacz na stronie www.piloty.pl mulimedia i adapter UNI-20
  • REKLAMA
  • #3 2804708
    malek79
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    NO moze i cos takiego pasuje ale czy wiesz ile to kosztuje??? Interfejs kosztuje w granicach 400 zł i nie współpracuje z każdym radiem. NIe wiem czego oczekujesz po wymianie radia moze lepiej zainwestować w zamcniacz a pozostwić seryjnego CD ze sterowaniem i obsługą wyswietlacza >??
  • REKLAMA
  • #4 2805083
    zwirek2
    Poziom 17  
    Ocena: 51
    ok dam sobie spokoj z tym bo poczytalem troche i widze ze to za duzo kombinacji a szkoda fajnie by bylo zeby dzialalo za drogie przerabiani epozdrawiam i dziekuje za pomoc
  • #5 2805097
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    W sumie słusznie, i tak masz CD, tylko umiejętnie nagrywaj płyty na dobrych nośnikach.

SławeK
REKLAMA