logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Które głośniki lepsze Creative GigaWorks S750,Logitec Z-5500

kustyk-zip 15 Lip 2006 23:29 1870 4
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 2823607
    boom!!
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    witam

za ta kase mozesz miec sprzet naprawde dobrej klasy a ty chcesz kupic
    g*** plastiki naprawde nie polecam i nie wierz w to co pisza producenci tego "high endowego" sprzetu bo to totalne przejaskrawienie i bzdury

moj kumpel kupil logitech z 2300 thx i juz mu siadla jedna satelitka,
    przejrzyj https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic499189.html

przemysl to i niech sie wypowiedza inni pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2823669
    Gilotyn@
    Poziom 30  
    Ocena: 15
    nie polecam tych głsników za taką kase !! miał okazje ich słuchać to jest poprostu wielka lipa wiesz średnie i wysokie tony to dno jak gorszego nie ma to nawet nie dno tylko depresja a co do suba bas jest tu tego nie powiem ale jakość jego to juz pozostawia wiele do zyczenia. za taką kase lepiej sobie zrobić porządne stereo

słuchałem
    Logitec Z-5500 5.1 500W rms
    pewnie teraz wyskocza ludzie dokładnie posiadacze tych głosników co beda gadać że ja głupoty gadam że tam bas to zamiata i wogóle ale moje zdanie znasz
  • REKLAMA
  • #4 2824047
    kustyk-zip
    Poziom 11  
    w takim razie co polecacie? jakiego wzmaka i jakie kolumny, coś samemu kleić czy kupic gotowe?
  • #5 2827927
    boom!!
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    witam

na poczatek polecam odwiedzic dzial "wlasne konstrukcje diy" moze to Ci przyniesie natchnienia

wszystko zalezy od tego jaki chcesz sobie zrobic zestawik 2.1 moze 5.1; podaj ile m^2 ma pomieszczenie ktore chcesz naglosnic do czego ma byc zestaw:kino,muzyka; jakie masz preferencje czego oczekujesz od zestawu i podstawa ile masz kasy na wszystko

gdy sie tego dowiem to razem z kolegami z forum mozemy Ci ewentualnie doradzic

pozdrawiam
REKLAMA