Mam okropny problem z Siemensem C35, otóż mam na wyświetlaczu jest kwadrat, czytałem opisy na forum jak to naprawiać ale nic nie działa, czytałem o wgrywaniu map i inne sposoby, a u mnie wygląda to tak: właściwie telefon padł po flashowaniu wgrałem flasha i padł nie dawał oznak życia nie reagował nawet na ładowarke potem udało mi się wgrać flasha i telefon powstał i działał minute potem pojawił się kwadrat na wyświetlaczu od tej pory jest cały czas. Flasha da się wgrać (wszystkie flashe wgrywałem x35 flasherem) i telefon działa przez minute potem wyłącza się i po włączeniu pojawia się kwadrat. Nie da się zczytać logerem nic, bo chciałem go zczytać i potem wgrać plik map. Nie wiem o co chodzi flashe się wgrywają ale cały czas jest kwadrat. tylko po wgraniu flasha z versją softu 21 działa przez minute. początkowo telefon miał versję 18. POMÓŻCIE KTOŚ
Sprecyzuj temat-> Regulamin. W przaciwnym wypadku temat poleci do kosza.<bony78>
Sprecyzuj temat-> Regulamin. W przaciwnym wypadku temat poleci do kosza.<bony78>