logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C35 - kwadrat na wyświetlaczu po flashowaniu, jak naprawić?

Rufuz 16 Lip 2006 14:56 830 2
REKLAMA
  • #1 2824787
    Rufuz
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Mam okropny problem z Siemensem C35, otóż mam na wyświetlaczu jest kwadrat, czytałem opisy na forum jak to naprawiać ale nic nie działa, czytałem o wgrywaniu map i inne sposoby, a u mnie wygląda to tak: właściwie telefon padł po flashowaniu wgrałem flasha i padł nie dawał oznak życia nie reagował nawet na ładowarke potem udało mi się wgrać flasha i telefon powstał i działał minute potem pojawił się kwadrat na wyświetlaczu od tej pory jest cały czas. Flasha da się wgrać (wszystkie flashe wgrywałem x35 flasherem) i telefon działa przez minute potem wyłącza się i po włączeniu pojawia się kwadrat. Nie da się zczytać logerem nic, bo chciałem go zczytać i potem wgrać plik map. Nie wiem o co chodzi flashe się wgrywają ale cały czas jest kwadrat. tylko po wgraniu flasha z versją softu 21 działa przez minute. początkowo telefon miał versję 18. POMÓŻCIE KTOŚ

Sprecyzuj temat-> Regulamin. W przaciwnym wypadku temat poleci do kosza.<bony78>
  • REKLAMA
  • #2 2826451
    TMK_M
    Poziom 22  
    Ocena: 23
    Sprubuj zrobic programem FREJA unlock telefonu tak jak przy sciaganiu simlocka z opcja Use Orginal IMEI
  • #3 2842469
    Rufuz
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Zrobiłem programem Freia ale poprostu wgrałem flasha tego co wcześniej zgrałem z telefonu. Próbowałem wgrać innego ale wtedy telefon nie działa zupełnie, działa tylko na tym jednym flashu. Może ma ktoś tutaj DOBRE flashe???
REKLAMA