logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najskuteczniejsza zapora internetowa 2023 - rekomendacje i opinie użytkowników

postiga 18 Lip 2006 10:02 3746 9
REKLAMA
  • #1 2829982
    postiga
    Poziom 25  
    Ocena: 51
    Witam, ktora z obecnych na rynku zapor internetowych jest najskuteczniejsza i zapewnia najlepsza ochrone przed atakami ??
  • REKLAMA
  • #2 2830011
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    Witam

Outpost Firewall Pro.

Uzywam go juz bardzo dlugo i sprawuje sie bez zarzutu.

Na toorrentach mozna sciagnac poradnik pisany przez jakiegos "mozgowca" ja ten program nalezy skonfigurowac

Pozdro

Ps.Poszukaj jakis testow.Napewno bedzie w scislej czolowce.Ma takze bardzo male wymagania.
  • REKLAMA
  • #3 2830047
    postiga
    Poziom 25  
    Nie mam torrenta zainsatalowanego, jak mozesz to przeslij mi ten poradnik na poczte
  • #4 2830113
    Dydzio
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    Kerio Personal Firewall <- darmowy i dość dobry... ja osobiście nie używam, tylko wbudowany w WinXP... nie mam tak ważnych danych, że głupieć...
  • #5 2830157
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    postiga napisał:
    Nie mam torrenta zainsatalowanego, jak mozesz to przeslij mi ten poradnik na poczte

Dokumentacje wyslalem na PW.

Daj znac czy wszystko oki.

Pozdro
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #8 2831068
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    użyj funkcji szukaj by ło wielokrotnie wałkowane - takie tematy są raz w tygodniu

zakładanie podobnych wątków po kilkanaście razy to jawne zaśmiecanie forum

gdybyś użył googla miałbyś statystyki najnowszych wersji programów po testach
  • #10 2831141
    postiga
    Poziom 25  
    Jest wiele zyczliwych ludzi, ale tez sa i ... uzywalem wyszukiwarek, ale najwidoczniej zle dobralem slowa bo nic nie znalazl, zwlaszcza aktualnego. Pozdrawiam i dzieki za wasze propozycje

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji na temat najskuteczniejszych zapór internetowych w 2023 roku pojawiły się rekomendacje kilku programów firewall. Użytkownicy wskazują na Outpost Firewall Pro jako stabilne i efektywne rozwiązanie o niskich wymaganiach sprzętowych, z możliwością znalezienia poradników konfiguracyjnych. Wspomniano także o darmowym Kerio Personal Firewall, który jest prosty w użyciu, oraz o popularnych programach ZoneAlarm i Sygate Personal Firewall, dostępnych do pobrania z podanych linków. Zwrócono uwagę na konieczność korzystania z wyszukiwarek i testów porównawczych, aby znaleźć aktualne i rzetelne informacje o skuteczności zapór. Podano również linki do artykułów i testów, które mogą pomóc w wyborze odpowiedniego oprogramowania zabezpieczającego.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA