Czytałem już kilka tematów o flashowaniu sony ericssona. Instrukcje na różnych stronach i forach. Na większośći stron podane są informacje o flashowaniu programem SE Remote Unlocker ( czy też Davinci). Mam taki program w wersji 13.8. Ściągam softy do k700 ale są tylko dla wersji cid36.
Według instrukcji należy zrobić recover i po tym już ma działać. Jednak u mnie nie działa. Cały czas jest CID29 RED. Oczywiście w tej chwili telefon się nie uruchamia. Dodatkowo w opisach w get file jest że te pliki mogą być wgrane tylko od wersji 14.6. Proszę o pomoc jak wgrać ten soft do tego telefonu. Próbowałem zrobić recover np Sonicboxem ale po zczytaniu też pokazuje się CID29.
Jak dokładnie wgrać ten soft i jakimi programami i w jakich wersjach?
Według instrukcji należy zrobić recover i po tym już ma działać. Jednak u mnie nie działa. Cały czas jest CID29 RED. Oczywiście w tej chwili telefon się nie uruchamia. Dodatkowo w opisach w get file jest że te pliki mogą być wgrane tylko od wersji 14.6. Proszę o pomoc jak wgrać ten soft do tego telefonu. Próbowałem zrobić recover np Sonicboxem ale po zczytaniu też pokazuje się CID29.
Jak dokładnie wgrać ten soft i jakimi programami i w jakich wersjach?