logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z zapamiętaniem ustawień - Pioneer DEH-2820MP

radomir_wwa 29 Lip 2006 00:22 1724 5
REKLAMA
  • #1 2860508
    radomir_wwa
    Poziom 2  
    Cześc
    mam taki problem ze nie zapamietuje mi te radyjko zadnych ustawien po wyjeciu kkluczyka ze stacyjki:(:(:(CZym to moze byc spowodowane zlym podlaczeniem ?? z gory dzieki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2860524
    LWD11
    Poziom 31  
    Ocena: 485
    Odszukaj w aucie stały plus tzn. ten który nie ginie po wyłączeniu stacyjki (najlepiej żarówką), potem od strony radia plus AC (battery) i ACC (plus po stacyjce) połącz ze sobą razem i podepnij do tego stałęgo w samochodzie.Radio będzie się włączało niezależnie od kluczyka i nie będzie się "rozprogramywało" Pozdr.
  • REKLAMA
  • #3 2860532
    radomir_wwa
    Poziom 2  
    Dzieki za pomoc postaram sie jutro to zrobic i dam znac czy mi sie udalo :P
  • REKLAMA
  • #4 2903952
    martarybka1
    Poziom 2  
    No ja wlasnie mam podobna sytuacje w aucie.Tylko ja sie na tym kompletnie nie znam czy moglbys mi wytłumaczec bardzo szeczgółowo co i jak? Mam nadzieje ze sie to da zrobic bo radyjko jest naprawde fajne tylko z tymi stacjami jest problem ze nie zapamietuje... pomocy !!!
  • REKLAMA
  • #5 2904283
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Bardziej szczegółowo to można chyba tylko opisać drogę do elektryka samochodowego. Jakie ma złącze to radio i w jakim aucie działa? Jak zrobisz zdjęcie złącza i tylu radia to może paluszkiem pokażemy...

SławeK
  • #6 2905904
    martarybka1
    Poziom 2  
    Dzieki... właśnie zrobiliśmy z tata to radio :) Wszystko gra jak należy.pozdrawiam !!!
REKLAMA