logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Car radio Pioneer DEH2900 kasujące się ustawienia.

satyrrro 30 Lip 2007 22:27 2541 4
REKLAMA
  • #1 4130386
    satyrrro
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    witam wszystkich
    Prosze o porade w podlaczeniu radia pioneer DEH2900
    mialem wczesniej Grundiga CD i stacje byly zakodowane i po wylaczeniu stacyjki na off pozostawaly, z tym radiem jednak tak nie jest:|
    Po wyjeciu kluczyka ze stacyjki wszystkie ustawienia i stacje radiowe kasuja sie... Z antena elektr. sobie poradzilem ale nie wiem jak zrobic na kostce w tym przypoadku.
    PS: Nie wchodzi w gre podpinanie sie bezposrednio do aku, chcialbym o ile to mozliwe zadzialac tylko na ISO :D
    Pozdrawiam i dzieki z gory za pomoc
    Krzysiek
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4131921
    satyrrro
    Poziom 2  
    dziwi mnie najbardziej fakt ze w starszym radiu stacje byly zapamietywane a w tym nie :-/

Prosze o wiecej porad, moze ktos mialem podobny problem z radiem samochodowym.

BTW: Widzisz nie mam miernika, sprawdzilbym czy po wyciagnieciu kluczyka jest prad w kostce, ale na chlopski rozum bedzie to bezskuteczny pomiar...
  • REKLAMA
  • #4 4132240
    jdjan1
    Poziom 26  
    Ocena: 169
    Witam!

Może jednak Kolega zainteresuje się stroną podaną przez rezystors, bo wróżki na forum mają wolne!
    Cytat:
    Widzisz nie mam miernika...
    , a żarówkę samochodową masz?
    Najpierw sprawdź, co napisał rezystors, a później proś o więcej szczegółów.

Jan
  • #5 4132374
    satyrrro
    Poziom 2  
    jdjan1 napisał:
    Witam!

Może jednak Kolega zainteresuje się stroną podaną przez rezystors, bo wróżki na forum mają wolne!
    Cytat:
    Widzisz nie mam miernika...
    , a żarówkę samochodową masz?
    Najpierw sprawdź, co napisał rezystors, a później proś o więcej szczegółów.

Jan

OKEY MASTER!:idea:
REKLAMA