Witam no wiec mam taki problem mam maluszka i chce go z deczka obnizyc nie chhce zeby gleba byla taka przesadzona ale taka w miare delikatna! i problem pojawia sie z resorem sprezyny to wiadomo obcina sie i po sprawie a resor trzeba tak prawidlowo wyklepac ale wiadomo ze samemu to idzie sie przy tym zaj... a kowal lub firma zajmuja suie takimi pierdulkami policzy sobie napewno ze 100zł jak nic za taka przerobke resora! i slyszalem ze ponoc mozna obrocic jedno pioro i ze resor sie obnizy i wiem ze ludzie tak robia i jezdza na tym jest to pewnie niebezpieczne ale ja szybko niejezdze i nie uzywam samochoduy do sportu albo cos w tym stylu tylko jak to jest z tym piorem ktore sie to obraca itp jak ktos cos takiego robil to prodsze opisac co i jak!! slyszalem tez ze mona wyjac jakies 2 piora i wsadzic tam jedno z jakiegos samocodu ale niewiem dokladnie z jakiego i ze resor tez siadzie? tak wiec jak kts robil cos takiego z resorem lub zna inne sposoby na obnizenie go poza oddawaniem do kowala klepaniem lub wsadzaniem worka pisaku do bagaznika to bylbym wdzieczny za odpowiedzi!! pozdrawiam!!