logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zakłócenia z laptopa. Wszystko wpada w rezonans. Słychać CD.

łuki88 29 Lip 2006 15:30 1564 4
REKLAMA
  • #1 2861642
    łuki88
    Poziom 24  
    Ocena: 16
    Witam. Mam taki problem, podlaczylem wzmacniacz sobie do laptopa i mam takie dziwne akcje. Jak podglosze na wzmacniaczu tak na 10 godz. to zaczyna mi wszystko w rezonans wpadac. Albo jak na wzmaku mam glosniej to slychac np. cd-rom w glosnikach albo jak pukne w laptopa to slychac to w glosnikach... Zmienialem 3 razy kable sygnalowe (krotsze, dluzsze) ale to nic nie daje. Z gory dzieki za pomoc. Pozdro
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2861678
    bratek58
    Poziom 23  
    Ocena: 28
    Wyłącz mikrofon w ustawieniach audio.
  • REKLAMA
  • #4 2863071
    łuki88
    Poziom 24  
    Ocena: 16
    Dzieki chlopaki. Jestescie wielcy:) A ja tu juz chcialem oddac laptopa na gwarancje:) Jeszcze jedno male pytanko...Da sie jakos podglosic to wyjscie audio (SPDIF) ? Jak wejde na regulacje glosnosci to suwak tego wyjscia jest tak w 80% podsuniety i jest caly szary (w ogole nie mozna nim przesuwac) Chyba maly prad jest bo jak podlacze segment CD to jest sporo glosniej niz z laptopa na tym samym polozeniu gałki glosnosci. Dzieki i Pozdro
  • #5 2863860
    Magister_123
    Poziom 36  
    Ocena: 968
    Jeżeli suwak jest szary to jest zablokowany przez system. W panelu sterowania poszukaj " dźwięki i urządzenia audio" tam po sprawdzaj czy masz wszystkie suwaki ustawione na wartość max. Na pewno jest jakiś ściszony.
REKLAMA