logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Cyfra+ – jak oglądać różne kanały na dwóch telewizorach z jednym dekoderem?

ciachu13 22 Sie 2006 13:54 1467 4
REKLAMA
  • #1 2940800
    ciachu13
    Poziom 11  
    Witam..posiadam w domu dwa telewizory...na jednym jst cyfra + z pakietem komfortowym a na drugim tylko tvp 1,2,3 i polsat...jak mam zrobić by na tym drugim telewizorze za pomocą zwykłego pilota przełączać programy z cyfry??? czyli chodzi mi o to zeby moi starzy mogli jeden kanał z cyfry ogladac a jja bym inny kanał ogladał...czy da sie tak zrobic??..prosze o szybka odpowiedz..

p.s szukałem na moim kumplu czyli www.google.pl i w opcji szukaj na forum ale nie znalazłem nic co by pasowało do tego teamatu
  • REKLAMA
  • #2 2940821
    zdzich42
    Poziom 41  
    Ocena: 859
    Zakładam, że C+ jest z tunera sat. Nie mozliwe jest oglądanie z jednego tunera dwóch różnych programów.
  • REKLAMA
  • #3 2940988
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1691
    Witam

Nie da sie tak zrobić, trzeba mieć drugi komplet części czyli konwerter, oraz tuner.

P.S. a co to ma wspólnego z kablówką ??

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2941185
    piotrekmilitowski
    Poziom 23  
    Ocena: 17
    Witam! Jeśli chcesz oglądać tv SAT w dwóch pakietach i do tego platforme C+ to jak kolega wyżej pisze ! A nazywa się to sharing ! Więcej na str>

http://forum.dvhk.pl/ rawiam!

Pozdrawiam
  • #5 2943939
    h jaworski
    Specjalista AGD
    Ocena: 716
    ale podstawa żeby nezależnie oglądac 2 programy z sat potrzebne są do tego 2 tunery satelitarne a sharing umozliwia tylko podłączenie do 2 tunera 2 karty i przesyłanie do niej sygnałów z 1 tunera z abonamentem z orginalnej karty
REKLAMA