logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panel Becker traffic pro. Kilka poziomych i pionowych kresek na wyświetlaczu.

MarChar 24 Sie 2006 11:10 2873 2
REKLAMA
  • #1 2947592
    MarChar
    Poziom 10  
    Witam!
    Znalazłem to forum i może mi pomożecie. Otóż wypadł mi z rąk panel od Beckera Traffic Pro i po zamontowaniu go do radia na wyświetlaczu pojawiło sie kilka poziomych i pionowych kresek. Czy jest możliwa naprawa wyświetlacza ciekłokrystalicznego w panelu i czy ktoś miał podobny przypadek? Na forum wyczytałem, że zajmuje się tym MelJey ale nie wiem jak się z nim skontaktować. Prosze o radę co z tym zrobić i czy panel można naprawić? Za pomoc z góry dziękuję

Pozdrawiam wszyskich
  • REKLAMA
  • #2 2947750
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1328
    Tego panela nawet MelJey nie naprawia. Niestety jest paskudnie zaprojetowany i zrobiony. Inne wyświetlacze na taśmie MelJey jest w stanie zrobić na fabrykę (kontakt na meljey(_at_)o2.pl).
    A pytania o CA zadawaj na przyszłość w dziale o Car Audio.
  • #3 2951794
    MarChar
    Poziom 10  
    W takim razie pozostaje mi wsadzić do mojego forda RO 4000rds tylko nie wiem czy wszystkie podłączenia będą pasowały? Raz próbowałem uruchomić to radio ale nie przyjmował kodu, chyba poprzedni właściciel auta zostawił mi błędny kod lub nie pasują podłączenia. Jeszcze raz spróbuję to sprawdzić. szkoda mi Beckera to radio fajnie grało.
REKLAMA