Witam! Mam problem z telewizorem marki SONY KV-25C1K, a mianowicie po wlaczeniu go obraz zaczyna migac. Ale moze zaczne od poczatku. Telewizor ten byl juz raz naprawiany. Wtedy sprawa wygladala inaczej bo podczas ogladania telewizor nagle stracil obraz. Wygladalo to tak ze nie bylo obrazu, natomiast gral dzwiek. Poniewaz jestem poczatkujacym elektronikiem nie zamiezalem ruszac tej sprawy, wiec zadzwonilem po fachowca. Przyszedl facet po czym zagladnal do telewizora, pogrzebal w nim 5 minut, chyba cos wymienil ( jakis rezystor lub cos innego, rownie malego) i zazadal sobie za naprawe 70 zl. W tej chwili telewizor od razu po wlaczeniu zaczyna migac. Wyglada to mniej wiecej tak ze widac przez sekunde obraz po czym zanika na 2 sekundy i znow sie pojawia i tak w kolko. Dodam ze dzwiek znow tak jak przy pierwszej naprawie dziala bez zarzutu. Jeszcze jakis miesiac temu wygladalo to tak ze po wlaczeniu pomigal przez jakies 5 minut (im dluzej chodzil tym migotanie bylo coraz mniejsze) po czym chodzil normalnie, tak jakby sie nagrzewal. W tej chwili miga ciagle co doprowadza mnie do szalu. Bardzo prosze o porade, moze o jakas instrukcje co do naprawy tej usterki. Dodam ze nie stac mnie na zaplacenie fachowcowi za tak blacha rzecz, stad postanowilem tu napisac. Z gory wielkie dziekuje za wszelaka probe pomocy.