Gdy instaluje jakąś aplikacje sis wyskakuje mi blad " Brak Series60ProductId"...??? Co mam zrobic z tym fantem?? Bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.
Coś mi się wydaje że ten błąd pojawia się u Ciebie kiedy próbujesz zainstalować aplikacje nie przeznaczoną na symbian os.6 ale np. na os.7/8(6600/6680) .Sprawdz czy app są dedykowane na 3650 .
Zainstalowalem sobie u kolegi na ngage wolfenstaina3D na moją kartę. Potem wlozylem ja do telefony i dzialalo. A teraz musialem zrobic format i juz nie mam a gdy chce zainstalowac go to mam malo pamieci. Wiec jak zrobic zeby zyskac duzo pamieci operacyjnej ram??
✨ Problem "Brak Series60ProductId" pojawia się podczas instalacji plików *.sis na telefonie Nokia 3650 i oznacza próbę instalacji aplikacji przeznaczonej dla nowszych wersji systemu Symbian S60 (np. wersji 7 lub 8 używanych w modelach 6600, 6630, 6680). Błąd wskazuje na niezgodność wersji systemu operacyjnego z aplikacją. Rozwiązaniem jest sprawdzenie, czy aplikacja jest dedykowana dla Symbiana S60 w wersji zgodnej z modelem 3650. Dodatkowo sugerowano reinstalację bibliotek systemowych (libsy), jednak główną przyczyną jest niekompatybilność wersji Symbiana. Wątek porusza także problem braku pamięci RAM po formacie, co wpływa na instalację i działanie aplikacji. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.