Ano ano .Ci co mnie znają pamiętają jak szukałem deski do Kangoo ,w której (napewno przez przypadek ,a nie niewiedzę !! "uwaliłem" procesor).
W serwisie kosztuje
(bagatela) 2100 zł .Dobrze ,że to stały klient i udało mi się "przeciągnąć " klienta ponad miesiąć !!! .
W końcu i tak musiałem przerobić deskę od Scenica ,bo do Kangoo 2002 r bez obrotomierza do dzisiaj nie mam
Tak jak już pisałem nie mam nic przeciwko pomocy ,podpowiedzi .. ale tylko pomocy.Czasami ostrzeżenie,albo nawet odwiedzenie od tematu (który często przerasta ) jest wbrew pozorom uczciwszą pomocą niz podpowiadanie ,podsyłanie np mylnych danych.
... a często można to spotakć na Elektrodzie .
Tak jak w Japoni przejechała się edukacja na tym ,ze nie można zastąpić podstaw arytmetyki (np tabliczki mnożenia ) kalkulatorem ,tak samo nie wyobrażam sobie jak można ingerować w zawartości EEprom i robienie różnych rzeczy nie wiedząc co to jest XOR ,MOD,DIV etc .
P.S.
bez obrazy !!! Nie musimy odpowiadać ,prostować odpowiedzi innych jeżeli nie mamy mieć prawa oceny .I tak już coraz więcej tych którzy wiedzą więcej niż
coś wogóle się nie odzywa i kręci tylko głową z góry.